Το καλοκαίρι είναι - ειδικά στην Ελλάδα - η σεζόν που προγραμματίζονται οι περισσότεροι γάμοι από κάθε άλλη εποχή και φυσικά, η περίσταση αυτή απαιτεί από εσένα να βάλεις τα δυνατά σου για να πραγματοποιήσεις μια κομψή εμφάνιση.

Πώς μπορείς να κατακτήσεις το «wedding look»;

Αυτά τα 5 βήματα θα σε βοηθήσουν να διαλέξεις το ρούχο, τα κατάλληλα παπούτσια, αλλά και τα αξεσουάρ για να είσαι πιο λαμπερή από ποτέ.

1. Φρόντισε το outfit που θα επιλέξεις να σε αντιπροσωπεύει. Μη διαλέξεις κάτι που είναι εντελώς διαφορετικό από το προσωπικό σου στυλ - καλό είναι να παραμείνεις πιστή σε αυτά που ξέρεις πως σου ταιριάζουν.

2. Τα σωστά παπούτσια είναι το Α και το Ω του look σου. Είναι πολύ σημαντικό να φορέσεις ψηλοτάκουνα πάνω στα οποία μπορείς να περπατήσεις, αλλά και να χορέψεις.

3. Σωστά εσώρουχα! Το λάθος που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες όταν επιλέγουν ένα επίσημο σύνολο, είναι πως δεν σκέφτονται με τι εσώρουχα θα το φορέσουν. Αν, για παράδειγμα, φορέσεις ένα εξώπλατο φόρεμα, είναι αυστηρή προϋπόθεση να έχεις προμηθευτεί τον κατάλληλο στηθόδεσμο (οι τιράντες σιλικόνης είναι ένα μεγάλο don't!).

4. Μην αφήνεις την επιλογή τσάντας για την τελευταία στιγμή. Ο πιο ασφαλής τρόπος να διαλέξεις βραδινό τσαντάκι, είναι να προτιμήσεις ένα clutch ή ένα μικρό τσαντάκι με αλυσίδα -σε παρόμοια ή ίδια με αυτή του φορέματος απόχρωση.

5. Και τέλος, αξεσουάρ. Φέτος, είναι στη μόδα τα λεπτεπίλεπτα, διακριτικά κοσμήματα, παρά τα μεγάλα, statement κομμάτια. Μπορείς λοιπόν να ολοκληρώσεις το look σου κάνοντας layering σε χρυσά κολιέ, τα οποία είναι must αξεσουάρ για τα μάξι φορέματα.

Δες επίσης:

Καλεσμένη σε γάμο: Τα Do's και τα Don'ts ενός κομψού look

7 looks για να αντιγράψεις αυτή την εβδομάδα