Μπορεί τα τζιν καμπάνα και τα culotte παντελόνια να ήταν ανάμεσα στα πιο hot items του 2015 (θα τα δούμε και το 2016), όμως, φέτος την Άνοιξη, το κομμάτι που θα μας απασχολήσει περισσότερο αναδεικνύει μια πιο σέξι και θηλυκή πλευρά του εαυτού μας.

Statement sleeves, ή αλλιώς, μανίκια με... άποψη!

Το trend έρχεται ξανά στην επιφάνεια με εμφανείς επιρροές από τη δεκαετία του '70 και θέλει τις γυναίκες να τολμήσουν πιο ξεχωριστά tops στο καθημερινό, αλλά και πιο επίσημο ντύσιμο.

 

Πού το είδαμε:

Τόσο στις ανοιξιάτικες και φθινοπωρινές προτάσεις των οίκων για το 2015, όσο και στη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016, τα statement μανίκια κυριάρχησαν σχεδόν σε όλες τις πασαρέλες μεγάλων οίκων Μόδας - ανάμεσά τους οι Louis Vuitton, Derek Lam και Emilia Wickstead - και τα style icons ήδη έχουν λατρέψει την τάση.

 

dereklam ss16

Derek Lam SS16

 

emilia wickstead

Emilia Wickstead SS16

 

Tips: Επειδή τα statement sleeves είναι ένα στοιχείο που κάνει τα tops αρκετά εντυπωσιακά, προτίμησε κομμάτια σε ουδέτερα χρώματα, όπως λευκό και ανοιχτό γαλάζιο. Ιδανικός συνδυασμός για ένα τέτοιο item είναι το τζιν παντελόνι και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα παπούτσια.

 

Δες παρακάτω 10 ιδέες για να υιοθετήσεις σωστά και χωρίς υπερβολές ένα από τα μεγαλύτερα trends της άνοιξης!

Αυτό το trend από τα 70's κάνει δυναμικό comeback την άνοιξη!