Ποιο είναι το key piece που μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις ομαλά τη στυλιστική μετάβαση από τον Χειμώνα στην Άνοιξη (και που θα φορέσεις και όλη τη νέα σεζόν);

Η αρχική μας απάντηση είναι ένα φόρεμα, αλλά, σε δεύτερη ανάγνωση, ρίχνοντας και μια ματιά στις πασαρέλες του εξωτερικού για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016, η απάντησή μας είναι... δύο φορέματα!

Ποια είναι, λοιπόν, τα φορέματα που θα κάνουν θραύση φέτος;


Απάντηση: Το boho φόρεμα, αλλά και το κλασικό και πολυαγαπημένο denim dress

 

Πώς θα τα φορέσεις:

 

To boho φόρεμα

bohodress

Alexa Chung, Olivia Palermo, Sarah Jessica Parker

 

Αντίθετα με την άποψη που επικράτησε τα τελευταία χρόνια, πως, για να φορέσεις ένα boho φόρεμα - είτε μίνι, είτε μάξι- σωστά, πρέπει να υιοθετήσεις το boho στυλ από την κορυφή μέχρι τα νύχια, η νέα εκδοχή του trend προτείνει minimal αξεσουάρ, layering με αναπάντεχα κομμάτια (όπως ένα πουλόβερ, που θα σε κρατήσει ζεστή) και μονόχρωμα παπούτσια.

 

Το denim dress

denimdress

Kylie Jenner, Rihanna, Kate Bosworth

 

Από την άλλη πλευρά, το denim φόρεμα, όντας εντελώς απλό και casual, θέλει τις «πινελιές» του για να φανεί πιο παιχνιδιάρικο και ιδιαίτερο. Οι περισσότερες celebrities επιλέγουν να το συνδυάσουν με μπότες ή ψηλοτάκουνα μποτάκια, τόσο γιατί προσθέτουν ένα εντυπωσιακό στοιχείο στο look τους, όσο και γιατί παίζουν με τις αναλογίες, συνδυάζοντας φαρδύ (φόρεμα) με στενό (ankle boot ή μπότα).