Η μόδα προτείνει να φορέσουμε τα εσώρουχά μας ως ρούχα και να ανακαλύψουμε τη σέξι πλευρά του εαυτού μας, χωρίς φόβο. Μεγάλοι οίκοι, μεταξύ άλλων οι Saint Laurent, Balenciaga και Burberry, πρόσθεσαν στις συλλογές τους για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016 αποκαλυπτικά tops, κομπινεζόν και μάξι σατέν φορέματα, που οι περισσότερες γυναίκες θα φορούσαν μόνο στην κρεβατοκάμαρα.

 

lingerie

Saint Laurent, Balenciaga, Burberry Prorsum

 

Πώς μπορείς να υιοθετήσεις, λοιπόν, το lingerie trend, χωρίς να δείχνει ξένο πάνω σου;

 

Αν ανήκεις στις τολμηρές, τότε δοκίμασε ένα slip dress (είναι το φόρεμα που μοιάζει πολύ με κομπινεζόν) και συνδύασέ το είτε με ankle boots, όσο το επιτρέπει ακόμη ο καιρός, ή με φλατ gladiator σανδάλια σε ίδια απόχρωση με το φόρεμα.

DSC 2048

 

Αν θέλεις να το δοκιμάσεις χωρίς να γίνεις αποκαλυπτική, η λύση είναι το layering. Στα tops και τα φορέματα με πολύ ανοιχτό ντεκολτέ, ένα bandeau top (μπουστάκι) είναι μια ασφαλής επιλογή, ενώ ένα t-shirt φορεμένο από μέσα θα δώσει στο όλο σύνολο μια πιο trendy αίσθηση.

IMG 1553

 

Τέλος, αν σκέφτεσαι πως θέλεις να αναδείξεις τη θηλυκότητά σου σε μια πρωινή ή βραδινή έξοδο δοκιμάζοντας το lingerie trend, το κλασικό μαύρο σακάκι, φορεμένο πάνω από το φόρεμα ή το top σου, είναι το κομμάτι κλειδί που θα κάνει το look σου να μοιάζει βγαλμένο από την πασαρέλα.

slip dress 13

Δες επίσης:

Τζιν φούστα: 9 celebrities σου δείχνουν πώς να τη φορέσεις με στυλ