Το Καλοκαίρι είναι αδιαμφισβήτητα η πιο κατάλληλη εποχή για σέξι εμφανίσεις και τα φορέματα είναι ο καλύτερος τρόπος για να τις πετύχουμε.

Φέτος, μάλιστα, μεγάλοι οίκοι μόδας θέλουν να δοκιμάσουμε το πλεκτό φόρεμα και να ανακαλύψουμε μια πιο μοντέρνα εκδοχή των crochet ρούχων.

 

crochet beach dress

Ο οίκος Tommy Hilfiger πρότεινε μια beach chic εκδοχή του φορέματος

 

Rachel Zoe SS16 look 2 600x900

Η Rachel Zoe λάνσαρε την total white εκδοχή του

 

a77ce0fd6ad097294384186f98e990ad

Ενώ στο brand Alice + Olivia συναντήσαμε μια πιο καθημερινή version του, κατάλληλη για κάθε μέρα

 

Πώς μπορείς να υιοθετήσεις σωστά την τάση; Άψογο παράδειγμα η πρόσφατη εμφάνιση του Αγγέλου της Victoria's Secret Lais Ribeiro:

 

Lais Ribeiro

Σε ένα μίνι φόρεμα, τα ψηλοτάκουνα είναι απαραίτητα, για να κάνεις τα πόδια σου να δείχνουν πιο εντυπωσιακά και καλλίγραμμα

 

Αυτά είναι όσα πρέπει να προσέξεις:

-Αν δεν είσαι ακόμη μαυρισμένη, μπορείς να επιλέξεις ένα crochet φόρεμα σε σκούρα απόχρωση (όπως navy blue) για να αποφύγεις να δείχνεις χλωμή.

-Προσοχή στα εσώρουχα: Καλύτερα να φορέσεις μέσα από το ρούχο ένα body που καλύπτει σωστά τα σημεία όπου το φόρεμα είναι διαφανές.

-Διάλεξε μήκος και στυλ φορέματος, ανάλογα με τον σωματότυπό σου. Αν έχεις καμπύλες και καλίγραμμα πόδια, προτίμησε ένα μίνι φόρεμα, ενώ αν έχεις πιο ίσια σιλουέτα, ένα μάξι φόρεμα θα αγκαλιάσει σωστά το σώμα σου.

Διάβασε επίσης: 20+1 μαθήματα καθημερινού στυλ από τη Jessica Alba