Για το πρόγραμμα γυμναστικής της μίλησε στο αμερικανικό περιοδικό Elle η Isabel Goulart, λίγο πριν συμμετάσχει για 10η συνεχόμενη χρονιά στο show της Victoria's Secret.

 

a6ff1140995ca7020ce43c9a1a10f236

Στο show της Victoria's Secrert το 2015

 

«Γυμνάζομαι κάθε μέρα για μια ώρα και τρέχω δύο φορές την εβδομάδα» λέει η 32χρονη Βραζιλιάνα, εξηγώντας πως, ειδικά το τρέξιμο, είναι για εκείνη ένας τρόπος ψυχολογικής ξεκούρασης. «Όταν τρέχω, είναι η στιγμή που έχω για τον εαυτό μου: Σκέφτομαι πόσο ευγνώμων είμαι για όσα έχω, κοιτάζω και παρατηρώ τον κόσμο γύρω μου, φτιάχνω στο μυαλό μου τη λίστα με όσα πρέπει να κάνω ή ξεχνάω την κακή μέρα που μόλις τελείωσε».

 

izabel goulart

 

Εκτός από το τρέξιμο, η ίδια «ορκίζεται» στη λειτουργική προπόνηση (λατρεύει τους ιμάντες TRX και τις ασκήσεις με το βάρος του σώματος), στο kickboxing, αλλά και στη yoga και το pilates.

 

izabel goulart twitter instagram and personal photos january 2014 collection 2

 

Παράλληλα, εξηγεί ότι δεν πιστεύει στις δίαιτες αστραπή, ούτε στα προγράμματα γυμναστικής που υπόσχονται θαύματα: «Η προπόνησή μου δεν αλλάζει πριν από ένα Victoria's Secret show. Γυμνάζομαι καθημερινά και έτσι είμαι πάντα σε καλή φόρμα. Δεν πιστεύω στα γρήγορα προγράμματα διατροφής και άσκησης» λέει.