Το site StyleCaster βρέθηκε στα παρασκήνια του φετινού Victoria’s Secret fashion show και ζήτησε από τους διάσημους Αγγέλους της εταιρίας να του αποκαλύψουν τα fitness μυστικά τους.

Να μερικά από όσα έμαθε:

 

adriana lima victorias secret fashion show 2016

Adriana Lima: «Όλα ξεκινούν από τη διατροφή σου, από ό,τι τρως. Εγώ προσέχω πολύ τις μερίδες του φαγητού μου και προσπαθώ να γυμνάζομαι όταν έχω χρόνο – κάτι που βέβαια είναι πολύ δύσκολο όταν δουλεύεις και έχεις και δυο παιδιά». Όσο για την αγαπημένη της γυμναστική: «Το box και το σχοινάκι!».

 

Elsa Hosk victorias secret fashion show 2016

Elsa Hosk: «Πίνω πολλούς πράσινους χυμούς. Επίσης, το πρωί πίνω ζεστό νερό με ginger, πιπέρι cayenne και λεμόνι. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να καθαρίζεις και να αποτοξινώνεις τον οργανισμό σου».

 

Martha Hunt victorias secret fashion show 2016

Martha Hunt: «Γενικώς, γυμνάζομαι πολύ, προσέχω πολύ τον εαυτό μου και τρώω πολύ υγιεινά, αλλά ειδικά πριν από το show δεν παίρνω “ρεπό” ούτε τα Σαββατοκύριακα και τρώω πολλή πρωτεΐνη και πολλά λαχανικά».

 

Erin Heatherton victorias secre fashion show

Erin Heatherton: «Νομίζω ότι η καλύτερη γυμναστική είναι η yoga και το pilates. Επίσης, κάνω μαθήματα βασισμένα στο μπαλέτο και πάρα πολλές ασκήσεις με λάστιχα. Στον διάδρομο, προτιμώ να περπατάω σε ανηφόρα αντί να τρέχω».