Έχει έρθει αυτή η περίοδος του χρόνου που ψάχνουμε να βρούμε διαφορά κόλπα που θα μας βοηθήσουν να αποκτήσουμε το σώμα της Ζιζέλ(!) μέχρι το καλοκαίρι. Εντάξει, μέσα μας ξέρουμε πως ο πήχης είναι κάπως ψηλούτσικα, αλλά ωστόσο επιμένουμε. Όπως επίσης ξέρουμε πως κανένα σώμα δεν είναι τέλειο -όσα βλέπουμε στα περιοδικά είναι τις περισσότερες φορές επεξεργασμένα- αλλά και πως το σημαντικότερο όλων είναι η ΥΓΕΙΑ μας.

Ένα μυστικό λοιπόν που δεν ξέρω εάν μπορεί να σου φτιάξει το σώμα της Ζιζέλ αλλά σίγουρα μπορεί να σε βοηθήσει να ενεργοποιήσεις τον μεταβολισμό σου και άρα να κάνεις περισσότερες καύσεις είναι... η κανέλα!

snak 1

Ναι, ναι. Μπορείς για παράδειγμα το απόγευμα να φας για σνακ ένα μήλο ή ένα ακτινίδιο (ή και τα δυο αν πεινάς πολύ) και να βάλεις αρκετή κανέλα από πάνω. Γιατί; Γιατί καίει το λίπος. Διάβασα έρευνες που αποδεικνύουν πως μπορεί να θεωρηθεί και ως «λιποδιαλυτική» - με έμμεσο τρόπο, επειδή αυξάνει την ευαισθησία ινσουλίνης, άρα ελέγχει τη γλυκόζη του αίματος παράγοντας ταυτόχρονα λιγότερη ινσουλίνη η οποία έχει την τάση να συσσωρεύει λίπος στον οργανισμό. Συμπερασματικά, έχει θετική επίδραση στη καύση λίπους και κυρίως τοπικού λίπους ιδιαίτερα στην περιοχή της κοιλιάς. Ουάου.

Κανέλα λοιπόν φίλες μου! Κανέλα! ;-)