Το show της Victoria’s Secret είναι για όλα τα μοντέλα που συμμετέχουν μια τεράστια δοκιμασία αφού η προετοιμασία για αυτό είναι σκληρή, όπως έχουν παραδεχθεί πολλοί από τους διάσημους Αγγέλους κατά καιρούς. Ωστόσο, η Martha Hunt υποστηρίζει πως κάθε άλλο παρά πεινάει κατά τη διάρκεια αυτής της προετοιμασίας.

 

1485957047 syn hbz 1485935457 elsa hosk lead

 

Το 27χρονο μοντέλο εξηγεί τι ακριβώς τρώει τις τελευταίες 3 μέρες πριν από το show: «Τρώω περισσότερη πρωτεΐνη σε κάθε γεύμα και προσπαθώ γενικώς να τρώω ακόμα πιο υγιεινά από ό,τι συνήθως» δηλώνει η ίδια στο The New Potato. «Συνήθως τρώω ελληνικό γιαούρτι ή αβγά για πρωινό, sushi για μεσημεριανό και σολομό, κοτόπουλο ή κρέας με λαχανικά για βραδινό. Όμως, συνολικά μέσα στη μέρα, τρώω περισσότερο από ό,τι συνήθως γιατί καίω πάρα πολλές θερμίδες στην προπόνηση».

Και πόσο γυμνάζεται; «Πέρυσι αύξησα τις προπονήσεις μου πριν από το show. Γυμναζόμουν 5 φορές την εβδομάδα, για 3 εβδομάδες» λέει.

Παρ’ όλα αυτά, η ίδια πιστεύει ότι το παν είναι «να μην αντιμετωπίζουμε το φαγητό σαν εχθρό» και «να απολαμβάνουμε όλα τα είδη τροφών, με μέτρο». Ποια είναι πάντως τα τρόφιμα που η ίδια τρώει λιγότερο συχνά; «Δεν “πειραματίζομαι” πολύ με το κρέας. Τρώω θαλασσινά και κοτόπουλο αλλά όχι πολλά είδη κόκκινου κρέατος».