Ορίστε το καθιερωμένο μου απογευματινό σνακ! Γιαούρτι (είναι κάτω κάτω) με λίγο ακτινίδιο, μήλο, αχλάδι, ρόδι και λίγα καρύδια.

Δεν βάζω ολόκληρα τα φρούτα, αλλά πάντα βάζω διάφορα, γιατί μου αρέσει να μπλέκω τις γεύσεις. Αυτό που οπωσδήποτε προσθέτω όμως, και μάλιστα ολόκληρο, είναι το ρόδι. Όσο η ροδιά του σπιτιού βγάζει ζουμερούς καρπούς, τρώω ένα κάθε μέρα!

Διάβασα πως πολλοί το ονομάζουν και «κόκκινο χρυσό» γιατί είναι πηγή πολύτιμων θρεπτικών συστατικών που χαρίζουν υγεία και ευεξία. Τρώτε ρόδια λοιπόν! Όσο είναι ακόμη η εποχή τους.

Διάβασε ακόμα: Τι πρέπει να τρως (και πώς) αν θέλεις όντως να αδυνατίσεις