Είναι γνωστό πως η Kim Kardashian είναι fan της δίαιτας Atknins, χάρη στην οποία έχασε περισσότερα από 30 κιλά μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Αν και μπορεί να είναι σχετικά περίπλοκο να ακολουθήσει κανείς μια διατροφή στα πρότυπα της δίαιτας Atkins, η προσωπική διαιτολόγος της reality star, Colette Heimowitz, εξήγησε στο Elite Daily ποια είναι τα 3 βασικά guidelines ενός τέτοιου διατροφικού προγράμματος, εξηγώντας ότι, αν κανείς ακολουθεί αυτούς τους κανόνες, είναι σίγουρο ότι θα δει αισθητή διαφορά στο σώμα του:

1. Φάε πολλή πρωτεΐνη.
Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει, σύμφωνα με την Heimowitz, αποκλειστικά κρέας. Όπως εξήγησε, η πρωτεΐνη μπορεί να προέρχεται και από vegeterian πηγές. Θυμήσου τις καλύτερες πηγές πρωτεΐνης εκτός από το κόκκινο κρέας. http://dutchesss.queen.gr/fitness/story/2408/10-3-trofes-ploysies-se-proteini-ektos-apo-to-kokkino-kreas

 

kim kardashian body 2017

 

2. Όταν τρως υδατάνθρακες, φρόντισε να έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες.
Αυτό, με απλά λόγια, σημαίνει, μεταξύ άλλων, να αποφεύγεις τα επεξεργασμένα σνακς, να προτιμάς τα ολικής άλεσης σιτηρά και να τρως πολλά όσπρια, φρούτα και λαχανικά.

3. Κατανάλωσε υγιεινά λιπαρά σε κάθε σου γεύμα.
Ωμέγα 3 και Ωμέγα 6 πολυακόρεστα λιπαρά οξέα και μονοακόρεστα λιπαρά οξέα όχι απλώς δεν επιβαρύνουν την υγεία μας, αλλά θεωρούνται ευεργετικά για τον οργανισμό μας. Ελαιόλαδο, αβοκάντο, ξηροί καρποί και σπόροι (πχ λιναρόσποροι, κολοκυθόσποροι, σπόροι chia) καθώς και ψάρια όπως ο σολομός και η σαρδέλα είναι μερικά από τα πλούσια σε υγιεινά λιπαρά τρόφιμα.

 

Δες ακόμα: Το πρόγραμμα γυμναστικής με το οποίο η Kim Kardashian έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης