Υπάρχουν όμως και οι μέρες που είτε επειδή έφαγα πολύ το μεσημέρι, είτε επειδή θέλω να προσέξω ακόμα περισσότερο τη διατροφή μου, τρώω, αντί για κανονικό βραδινό, ένα ελαφρύ σνακ. Σήμερα λοιπόν θα σου δείξω τη συνταγή για ένα από τα αγαπημένα μου!
Προετοιμασία: Μπορείς να έχεις έτοιμο σε ένα δοχείο που κλείνει αεροστεγώς ένα μείγμα από νιφάδες βρώμης, «ζάχαρη» από στέβια και κανέλα (για κάθε κουταλιά βρώμης εγώ προσθέτω μισή κουταλιά στέβια).
Το σνακ: Ανακατεύω ένα μπολ γιαούρτι με το μείγμα βρώμης. Η στέβια έχει δώσει στη βρώμη μια πιο «τραγανή» υφή και γλυκιά γεύση, ενώ η κανέλα έχει δώσει ένα υπέροχο άρωμα! Αν θέλω, επειδή η στέβια δεν αποδίδει καθόλου θερμίδες, προσθέτω και μια κουταλιά μέλι! Και είμαι έτοιμη!