Το βράδυ είναι γεγονός ότι προσπαθώ να τρώω ελαφριά, αλλά από την άλλη δεν είμαι από τους ανθρώπους που τους αρέσει να αποφεύγουν εντελώς το βραδινό γεύμα. Έτσι, συνήθως τρώω «κανονικό» φαγητό, απλώς φροντίζω να αποφεύγω το ψωμί και να σερβίρω στο πιάτο μου μικρότερη μερίδα από ό,τι στο μεσημεριανό.

Υπάρχουν όμως και οι μέρες που είτε επειδή έφαγα πολύ το μεσημέρι, είτε επειδή θέλω να προσέξω ακόμα περισσότερο τη διατροφή μου, τρώω, αντί για κανονικό βραδινό, ένα ελαφρύ σνακ. Σήμερα λοιπόν θα σου δείξω τη συνταγή για ένα από τα αγαπημένα μου!

 

WhatsApp Image 2017 03 20 at 22.04.22 PM


Προετοιμασία: Μπορείς να έχεις έτοιμο σε ένα δοχείο που κλείνει αεροστεγώς ένα μείγμα από νιφάδες βρώμης, «ζάχαρη» από στέβια και κανέλα (για κάθε κουταλιά βρώμης εγώ προσθέτω μισή κουταλιά στέβια).

Το σνακ: Ανακατεύω ένα μπολ γιαούρτι με το μείγμα βρώμης. Η στέβια έχει δώσει στη βρώμη μια πιο «τραγανή» υφή και γλυκιά γεύση, ενώ η κανέλα έχει δώσει ένα υπέροχο άρωμα! Αν θέλω, επειδή η στέβια δεν αποδίδει καθόλου θερμίδες, προσθέτω και μια κουταλιά μέλι! Και είμαι έτοιμη!