Έχει ποζάρει για το swimsuit issue του Sports Illustrated και είναι το πρόσωπο της swimwear καμπάνιας της εταιρίας Banana Moon. Η Caroline Kelley μίλησε στο βρετανικό Byrdie για όσα κάνει για να προετοιμάσει το σώμα της για την παραλία.

 

 

New for @bananamoonofficial ? @shotbybryce @marianabull74 @marcgordonfitnessnyc

A post shared by Caroline Kelley (@carolineannkelley) on Feb 27, 2017 at 10:52am PST

 

Η αγαπημένη της DIY συνταγή: «Φτιάχνω το δικό μου scrub για το σώμα. Χρησιμοποιώ ζάχαρη, λάδι καρύδας και διαφορετικά αιθέρια έλαια - μου αρέσει να δοκιμάζω διάφορα, αλλά τα αγαπημένα μου είναι το αιθέριο έλαιο λεβάντας και το grapefruit. Το χρησιμοποιώ καθημερινά στο τους. Χάρη στο λάδι καρύδας, το δέρμα μου παραμένει πολύ ενυδατωμένο».

Η άσκηση που προτιμάει πριν από την παραλία: «Λίγες μέρες πριν από την παραλία (ή τη φωτογράφιση), κάνω πολύ ελλειπτικό. Έτσι “στεγνώνω” και διώχνω κάθε ίχνος κατακράτησης υγρών».

Τι τρώει εκείνη τη μέρα: «Αποφεύγω οτιδήποτε με ανθρακικό, γιατί πολλές φορές προκαλεί πρήξιμο. Πίνω όμως πάντα τσάι, νερό ή καφέ. Για φαγητό, προτιμώ ψάρι ή κοτόπουλο με γλυκοπατάτα ή κολοκύθια. Οτιδήποτε εύπεπτο, γιατί η αλήθεια είναι ότι πολλά λαχανικά, όπως τα λαχανάκια Βρυξελλών και το μπρόκολο, προκαλούν τυμπανισμό».