Η νέα εβδομάδα ξεκινά και ο καλύτερος τρόπος για να την υποδεχτείς είναι κάνοντας μια δυνατή, καθόλου βαρετή αλλά σύντομη σε διάρκεια προπόνηση – γιατί ξέρουμε πως τις Δευτέρες δεν έχεις χρόνο για πολύωρες προπονήσεις.

Βασισμένο στο πρωτόκολλο HIIT (υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση), αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνει 13 ασκήσεις, που θα εκτελέσεις σε μορφή κυκλικής (30 δευτερόλεπτα άσκησης- 10 δευτερόλεπτα ξεκούρασης για κάθε κύκλο). Συνολικά, διαρκεί περίπου 8 λεπτά και περιλαμβάνει μια ποικιλία ασκήσεων που θα ενεργοποιήσουν όλο σου το σώμα και θα σε κάνουν σίγουρα να ιδρώσεις περισσότερο από όσο φαντάζεσαι ότι μπορείς σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Tip #1: Επειδή οι ασκήσεις είναι συνδυαστικές και ίσως σου φανούν λίγο περίπλοκες, πριν ξεκινήσεις την προπόνηση, «τρέξε» το βίντεο ρίχνοντάς τους μια ματιά και προσπάθησε να κατανοήσεις κάθε άσκηση και να την εκτελέσεις μια δυο φορές με σωστή τεχνική.

Tip #2: Πριν ξεκινήσεις την προπόνηση, κάνε ένα 5λεπτο ζέσταμα. Θα σε βοηθήσει όχι μόνο να μην τραυματιστείς αλλά και να ιδρώσεις περισσότερο, αφού το σώμα σου θα έχει ήδη ζεσταθεί.

Tip #3: Δεν χρειάζεσαι κανέναν εξοπλισμό, παρά μόνο ένα στρωματάκι γυμναστικής. Σίγουρα όμως θα σου φανεί χρήσιμη μια πετσέτα!