Η σημερινή συνταγή: Bagel με αβοκάντο, φυστίκια Αιγίνης και μέλι
Υλικά:
1 bagel (μπορείς να χρησιμοποιήσεις και κουλούρι Θεσσαλονίκης)
3 κουταλιές τυρί κρέμα
½ ώριμο αβοκάντο, σε φέτες
2 κουταλιές φυστίκια Αιγίνης ψιλοκομμένα
3-4 κουταλιές μέλι
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση:
Ψήσε το bagel και άνοιξέ το στη μέση (αν διαλέξεις κουλούρι Θεσσαλονίκης, μπορείς κι αυτό να το βάλεις για ένα λεπτό στην τοστιέρα, ώστε να γίνει πιο τραγανό και να ζεσταθεί). Άλειψε κάθε φέτα με τυρί κρέμα και στη συνέχεια τοποθέτησε τις φέτες αβοκάντο, ρίξε από πάνω τα φυστίκια, λίγο αλάτι και πιπέρι. Ολοκλήρωσε με το μέλι!