Λίγο πριν περπατήσει για 17η φορά (η ίδια κατέχει το σχετικό ρεκόρ) στο Victoria’s Secret show, η Adriana Lima μίλησε στο Harper's Bazaar για τα μυστικά της προπόνησης και της διατροφής της.

Η γυμναστική της:
«Μου αρέσει το boxing αλλά τώρα τελευταία κάνω πολλές κυκλικές προπονήσεις και τρέξιμο. Έχω συνειδητοποιήσει ότι το να παραμένεις fit όταν η δουλειά σου απαιτεί συχνά ταξίδια, είναι πολύ δύσκολο. Το παν είναι να κρατάς το σώμα σου δραστήριο. Αν το ξενοδοχείο στο οποίο μένω, για παράδειγμα, έχει γυμναστήριο, θα σηκωθώ το πρωί και θα κάνω μια σύντομη προπόνηση ή θα βγω στο δρόμο για τρέξιμο, για να δω και λίγο το μέρος. Αλλά το αγαπημένο μου κόλπο είναι να παίρνω πάντα μαζί μου ένα σχοινάκι και να κάνω 10 λεπτά στο δωμάτιό μου μόλις ξυπνήσω, ώστε να ενεργοποιήσω τον μεταβολισμό μου».

 

Η διατροφή της:
«Για περίπου δύο μήνες πριν το show τρώω ακόμα πιο “στεγνά” και αποφεύγω τα πολλά γλυκά, κάτι που βέβαια μου είναι δύσκολο, γιατί τα γλυκά είναι η αδυναμία μου. (...) Μου αρέσουν τα smoothies, τα φρέσκα φρούτα και τα λαχανικά. Επίσης, παίρνω καθημερινά ένα συμπλήρωμα βιταμινών και πίνω πολλά ροφήματα από βότανα για να “καθαρίζω” το σώμα μου από τις τοξίνες».

 

ITS SHOW TIME! ?????

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on Nov 30, 2016 at 7:46am PST