Τον τελευταίο καιρό, λόγω της εγκυμοσύνης, έχω ρίξει κάπως τους τόνους της γυμναστικής μου. Κάνω πιο ήπιες ασκήσεις και έχω πραγματικά λατρέψει τη yoga (είχα δοκιμάσει και παλιότερα αλλά αυτή την περίοδο κάνω πιο συστηματικά).

Anyway. Χθες, κατά τη διάρκεια του μαθήματός μου με τη φανταστική δασκάλα μου, Αφροδίτη Βέρρου, έμαθα για μία ενέργεια που, αν σου αρέσει η Yoga, είμαι σίγουρη ότι θα βρεις πολύ ενδιαφέρουσα. Ένας Μαραθώνιος Yoga και μάλιστα για καλό σκοπό!

Δάσκαλοι Yoga από όλη την Ελλάδα κινητοποιούνται για την οικονομική στήριξη της κοινωνικής κουζίνας «Ο άλλος άνθρωπος», η οποία φροντίζει να παρέχει δωρεάν φαγητό σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη. Περίπου 100 δάσκαλοι Yoga ένωσαν τις δυνάμεις τους και περισσότερες από 100 τάξεις σε πολλές διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας, στο διάστημα 26/11 - 06/12, είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμες. Οι δάσκαλοι δεν θα λάβουν κάποια αμοιβή, και ως αντίτιμο οι συμμετέχοντες καλούνται να δώσουν εθελοντικά το ποσό που οι ίδιοι μπορούν να προσφέρουν.

Αν θες να συμμετάσχεις, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις το τμήμα που σε ενδιαφέρει από αυτή τη λίστα και να πάρεις στο αντίστοιχο τηλέφωνο για να δηλώσεις συμμετοχή. Κάνε όμως γρήγορα γιατί κάτι μου λέει πως οι θέσεις θα εξαντληθούν!

Η σελίδα του Μαραθωνίου στο facebook: www.facebook.com/events/127049844735199/