Μόλις τελείωσα τη γυμναστική και νιώθω υπέροχα. Οι αλήθειες βέβαια είναι δύο: Πρώτον, είχα να γυμναστώ περίπου 2 εβδομάδες και, δεύτερον, πάντα πριν την άσκηση βαριέμαι αφόρητα και νιώθω πως δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου, ενώ αμέσως μετά νιώθω πως... πετάω! Δεν θα σου πω πως έκανα εξουθενωτική γυμναστική, αυτοί οι 9 μήνες είναι η καλύτερη αφορμή για να κάνουμε χαλαρές ασκήσεις, περπάτημα, yoga και pilates (εγώ σήμερα έκανα 20 λεπτά χαλαρό περπάτημα στον διάδρομο και ασκήσεις για τα χέρια και την πλάτη με 2κιλα βαράκια), αλλά όχι για να κάνουμε ολοκληρωτική κοπάνα!

Σε όποια φάση ωστόσο κι αν είσαι, βρες ένα κίνητρο και ξεκίνα άμεσα τη γυμναστική. Άσε τις δικαιολογίες. Αγάπα το σώμα σου, αγάπα τον οργανισμό σου, κάνε κάτι για σένα.

Μπορεί να θες να αποκτήσεις γράμμωση, να απαλλαγείς από εκείνο το άτιμο τοπικό πάχος ή μπορεί να θες να φτιάξεις τη φυσική σου κατάσταση ή να κάνεις κάτι καλό για την καρδιά και την υγεία σου ή πάλι μπορεί απλά να θες να εκτονωθείς, να βγάλεις την ένταση όλης της ημέρας. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να γυμναστείς.

Βρες έναν και ξεκίνα!


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης