Περιμένοντας το δεύτερο παιδί της (το πρώτο με τον αρραβωνιαστικό της, Evan Spiegel, που είναι ένας από τους ιδρυτές του Snapchat), η Miranda Kerr έδωσε στο Harper’s Bazaar μια γεύση από το πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής της αυτήν την περίοδο.

 

 

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on Jan 8, 2018 at 12:11pm PST

 

Οι βασικές της συνήθειες:

-Ξεκινάει τη μέρα της με ένα grapefruit, η μυρωδιά του οποίου τη βοηθά να καταπολεμά και τις ναυτίες της εγκυμοσύνης. Όταν δεν προλαβαίνει, απλώς το κόβει στη μέση και το τρώει με ένα κουτάλι, προσθέτοντας από πάνω λίγη ζάχαρη (κανονική ή καρύδας). Διαφορετικά το καθαρίζει, το κόβει σε κομμάτια και το σερβίρει σε ένα μπολ.

 

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on Jan 25, 2018 at 12:54pm PST

-Ένα από τα αγαπημένα της πρωινά γεύματα είναι το τοστ με αβοκάντο. Πώς το φτιάχνει; Φρυγανίζει μία φέτα ψωμιού χωρίς γλουτένη, αλείφει πάνω ελάχιστο βούτυρο ghee (ινδικό βούτυρο που παράγεται με αγιουβερδική συνταγή) και μισό ώριμο αβοκάντο και προσθέτει λίγο ροζ αλάτι Ιμαλαΐων.

-Τρώει πολλά λαχανικά (επιλέγει κυρίως προϊόντα από τοπικούς παραγωγούς και πάντα οργανικά), προτιμάει το κατσικίσιο γάλα και κοτόπουλα ή αβγά ελευθέρας βοσκής. Δεν λέει όμως «όχι» και σε λίγη σοκολάτα ή σε υγιεινά snacks όπως τα kale chips.

-Μια από τις αγαπημένες της υγιεινές συνταγές για ένα ελαφρύ γεύμα είναι φιλέτο κοτόπουλο με σαλάτα στην οποία βάζει ρόκα, σπανάκι, ραπανάκι, αγγούρι, μαϊντανό και αβοκάντο, με σως από μυλόξιδο, λεμόνι και ελαιόλαδο.

-Κάνει 3-4 φορές την εβδομάδα γυμναστική. Ακόμα κι αν έχει 20 μόνο λεπτά ελεύθερα, δεν παραλείπει την προπόνησή της, έστω κι αν πρέπει να την κάνει όσο περιμένει να «δράσει» η μάσκα προσώπου!

 

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on Jan 19, 2018 at 10:41am PST

-Λατρεύει την Kundalini Yoga την οποία βλέπει όχι μόνο ως σωματική άσκηση, αλλά και ως εργαλείο διαλογισμού.