Μου αρέσει να μου προτείνετε θέματα και το σημερινό το εμπνεύστηκα από το μήνυμα της Ίλιας, που με ρώτησε τι μπορεί να τρώει μετά τη δουλειά.

Η αλήθεια είναι πως η απάντηση στην ερώτηση «τι να φάω όταν γυρίζω στο σπίτι το βράδυ» είναι συνήθως «ΟΤΙ ΒΡΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ!».
Λάθος.

Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι, τις περισσότερες φορές, εκτός από τη φυσική κούραση και τη νύστα που νιώθουμε αφού έχουμε ξυπνήσει από νωρίς για να πάμε στη δουλειά, δεν έχουμε την αντοχή και τη διάθεση να σκεφτούμε ιδέες για κάποιο ελαφρύ και νόστιμο βραδινό.

Σας έχω λοιπόν τη λύση. Και όχι, δεν θα σας πω να φάτε ένα γιαούρτι ή ένα φρούτο. Θα σας προτείνω να φτιάξετε ένα χορταστικό, διαφορετικό, απόλυτα γευστικό και με λίγες θερμίδες φαγητό!

Η συνταγή: Φιλέτο ψαριού με τάρτα αγγουριού και ντομάτας

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ψήσετε στο γκριλ (έμενα μου αρέσει και στον ατμό) το αγαπημένο σας ψάρι. Παράλληλα, σε ένα πιάτο ψιλοκόβετε ένα αγγούρι, μια ντομάτα, κρεμμύδι, λίγο σκόρδο αν θέλετε, λάδι, λεμόνι, πιπέρι και μυρωδικά. Τα ανακατεύετε και μόλις είναι έτοιμο το ψάρι το βάζετε από πάνω!

Θα λατρέψετε το συγκεκριμένο πιάτο! Είναι γρήγορο στην προετοιμασία και ελαφρύ! ;-)

Για όσους δεν θέλετε να μπείτε ούτε σε αυτή τη διαδικασία, την επόμενη εβδομάδα θα σας έχω περισσότερες -ακόμη πιο εύκολες- προτάσεις.

Προς το παρόν, καλό Σαββατοκύριακο :)

 

Βρείτε προτάσεις από τη διατροφή μου εδώ.

Δείτε ακόμα: Οι 5 καλύτερες ασκήσεις για τέλεια πόδια και γλουτούς