Τα μικρά της μυστικά ομορφιάς μοιράστηκε με τη Vogue η Adriana Lima.

Η 35χρονη Βραζιλιάνα, που ανήκει στο ρόστερ της Victoria’s Secret από το 2000, εξήγησε ότι το νερό είναι, για εκείνη, το #1 tip για τέλειο δέρμα. «Να πίνω πολύ νερό! » απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη όταν ρωτήθηκε για τον βασικό κανόνα ομορφιάς στον οποίο πιστεύει, ωστόσο παραδέχθηκε ότι για λαμπερή επιδερμίδα έχει ένα ακόμα μυστικό: «Το να πίνεις πολύ νερό σίγουρα κάνει το δέρμα σου πιο όμορφο, αλλά όταν φοράω κάτι σέξι, που αφήνει εκτεθειμένο το σώμα μου αρκετά, μου αρέσει να βάζω baby oil ή μια κρέμα με λάμψη, για να το κάνω να δείχνει μεταξένιο».

 

adriana lima red carpet photos victoria s secret fashion after party in new york november 2013 1

 

Όσο για το πώς διατηρεί αυτό το σώμα: «Δυστυχώς, δεν υπάρχει κάποια μαγική συνταγή – βασικά, προσπαθώ πάρα πολύ για να παραμένω fit» λέει. Τρέξιμο για τουλάχιστον μισή ώρα, ποδήλατο στη γειτονιά της, το αγαπημένο της boxing και Crossfit , που, όπως η ίδια εξηγεί, ξεκίνησε πρόσφατα, είναι μερικά από όσα κάνει για να είναι σε φόρμα.

Το trick της, παράλληλα, για να αποφεύγει τις λιγούρες είναι το εξής: «Επειδή περνάω πολλή ώρα της ημέρας έξω από το σπίτι -πηγαίνοντας γυμναστήριο, κάνοντας εξωτερικές δουλειές ή σε δραστηριότητες με τα παιδιά μου- και είναι πολύ εύκολο, αν πεινάσω, να υποκύψω σε κάποιο πειρασμό, όπως fast food, πατατάκια ή κανένα γλυκό, έχω πάντα στο αυτοκίνητο ένα μικρό cooler με πολύ δροσερό νερό και φρεσκοκομμένα φρούτα. Έτσι, γλιτώνω τα τσιμπολογήματα».

 

Δες ακόμα: Το απίστευτο πρόγραμμα κοιλιακών της Adriana Lima