Δευτέρα. Η πρώτη Δευτέρα μετά το καλοκαίρι. Το καλοκαίρι τελείωσε. Θα πρέπει να περιμένουμε μόλις(!!!) 9 μήνες για να έρθει. Ωραία. Ή μάλλον όχι. Για εμάς που είμαστε #summerlovers τα πράγματα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΩΡΑΙΑ.

Ok, καταλάβατε με τι διάθεση ξύπνησα. Ξέρω, δεν είμαι η μόνη. Αρκετοί από εσάς ξυπνήσατε ακριβώς με την ίδια περίεργη αίσθηση. Τις περισσότερες φορές άλλωστε, όταν κάτι τελειώνει νιώθουμε περίεργα, μαγκωμένα. «Ναι, άλλα τότε ξεκινάει πάντα κάτι καινούργιο», λέει μια φωνούλα. Ακόμη κι αν αυτό λέγεται ...χειμώνας. Ε, λοιπόν, για το δικό μας καλό, για να μην μιζεριάζουμε πρωί-πρωί και για να μην τα βλέπουμε όλα αρνητικά -και ο χειμώνας έχει τη χάρη του, λέμε τώρα. Γι' αυτό σας βρήκα τον πιο ωραίο, γλυκό και αστείο τρόπο για να ξυπνάτε το πρωί με καλή διάθεση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στο instagram και να ακολουθήσετε τον λογαριασμό kelly_bove. Γιατί; Γιατί ανεβάζει τις πιο υπέροχες φωτογραφίες δυο αφάνταστα αγαπημένων σκύλων που είναι αγκαλιά όλη την ώρα!

Δείτε και μόνοι σας:

Envy & Zain

Είμαι σίγουρη πως ήδη αισθάνεστε καλύτερα και χαμογελάτε. Να ξέρετε πως η πρώτη ώρα που ξυπνάτε είναι η πιο σημαντική της ημέρας. Αυτή καθορίζει τη διάθεση και την ενέργεια που θα έχετε τις επόμενες ώρες, μέχρι να βραδιάσει. Ξυπνήστε λοιπόν με γλυκές εικόνες -όπως είναι αυτές οι φατσούλες- ωραία μουσική, νόστιμο πρωινό φαγητό, χαλαρωτικό μπάνιο, μιλήστε με κάποιον που σας φτιάχνει τη διάθεση και κάντε κι εσείς μία αγκαλιά στον φίλο σας, τη μαμά σας, την συνεργάτιδά σας.

Ξυπνήστε με χαμόγελο και να είστε σίγουροι πως θα χαμογελάτε όλη μέρα ;-)

 

5