Εδώ και λίγες μέρες έχω ξεκινήσει να μοιράζομαι μαζί σου αρκετά βίντεο και, αν κρίνω από τα πολλά μηνύματα που λαμβάνω, μάλλον σου αρέσουν αρκετά ;-)

Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο αποφάσισα σήμερα να σου δείξω σε βίντεο τι κάνω τα βράδια πριν κοιμηθώ!

 

 

Όπως βλέπεις, είμαι μαζί με τον αγαπημένο μου Χουτς -το λατρεμένο μου παιδάκι- κάνουμε αγκαλιές και χθες συγκεκριμένα του διάβασα το αγαπημένο μου βιβλίο-παραμύθι. Και του άρεσε πάρα πολύ.

 

xouts to sofaki kai o nto

 

Όπως κι εμένα μου άρεσε πααάρα πολύ «Το Σοφάκι και ο Ντο». Και, για να είμαι ειλικρινής, προσπάθησα να είμαι αρκετά αντικειμενική γιατί η συγγραφέας είναι μια πολύ καλή μου φίλη που εκτιμώ και θαυμάζω απεριόριστα. Το όνομά της είναι Κατρίνα Τσάνταλη και όσοι την γνωρίζουν προσωπικά ξέρουν πως πρόκειται για ένα πλάσμα που έχει αγνή καρδιά, κοφτερό μυαλό και πολλή αγάπη να μοιράσει στους γύρω της. Δουλεύει σκληρά και είμαι τρομερά χαρούμενη που αποφάσισε να κάνει το ο όνειρό της πραγματικότητα. Λατρεύει τα ζωάκια και κάνει ό,τι κυριολεκτικά περνάει από το χέρι της για να βοηθήσει όσα περισσότερα μπορεί. (Έχουμε σταματήσει άπειρες φορές με το αυτοκίνητο για να σώσει κάποιο αδεσποτάκι που ήταν είτε τραυματισμένο, είτε άρρωστο, είτε απλώς είχε χάσει το σπίτι του.) Με αυτό το βιβλίο λοιπόν μπορεί ένας γονιός να μάθει στο παιδί του να αγαπά τα ζώα και ταυτόχρονα να αγαπά και να σέβεται τον εαυτό του και τους άλλους ανθρώπους. Να μάθει τις αξίες της Αγάπης, της Φροντίδας και της Προσφοράς!

 

doukissa to sofaki kai o do

 

Σου προτείνω ασυζητητί να πάρεις το βιβλίο «Το Σοφάκι και ο Ντο» για το παιδί σου, τον μικρό σου αδελφό, το βαφτιστήρι σου ή -γιατί όχι;- ακόμη και για σένα! Πρόκειται για ένα απολαυστικό παραμύθι με πολλά και σημαντικά μηνύματα φιλοζωικού χαρακτήρα στο οποίο πρωταγωνιστεί ένα μικρό κοριτσάκι, το Σοφάκι, μαζί με το Νεραϊδόσκυλο, τον Ντο.

Μπράβο Κατρίνα! Είμαι περήφανη για εσένα!