Χθες, Τετάρτη, κυκλοφόρησε στα περίπτερα το περιοδικό ΟΚ! στο οποίο φιλοξενούμαι για μια ακόμη φορά! Ευχαριστώ θερμά όλη την ομάδα του περιοδικού και τους συντελεστές που βοήθησαν ώστε να βγει αυτό το άψογο αποτέλεσμα, το οποίο λάτρεψα από την πρώτη στιγμή ;-)

Ναταλία thank u για τη συνέντευξη, Ολυμπία για τη φωτογράφιση, Παντελή για το μακιγιάζ και τα μαλλιά και Τζώρτζια για το styling! Είναι υπέροχο να δουλεύεις με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι, σε εμπιστεύονται, γελάς και αφήνεσαι!

 

doukissa nomikou ok fotografisi

 

Κάπως έτσι λοιπόν βγήκε μια εκ βαθέων συνέντευξη αλλά και μια υπέροχη φωτογράφιση! Και όταν λέω «κάπως έτσι», εννοώ κάπως έτσι:

 

 

Όπως βλέπεις, η δήθεν cool πόζα με το μαλλί που ανεμίζει δήθεν ανέμελα είναι δύσκολη υπόθεση!!!

Οπότε για να το πετύχεις κι εσύ (για το instagram σου για παράδειγμα) θα χρειαστείς μόνο.... έναν φωτογράφο που θα μπορέσει να σε τραβήξει τη στιγμή που το μαλλί ανεμίζει σωστά, έναν μακιγιέρ-κομμωτή για να σε κάνει να δείχνεις φρέσκια και ξεκούραστη και έναν άνθρωπο που θα κρατάει το ρεφλέκτερ ή τέλος πάντων ένα μεγάλο αντικείμενο για να σου κάνει αέρα στα μαλλιά! Βλέπεις τίποτα δεν είναι έτσι όπως φαίνεται! Θέλει και κόπο αλλά και τρόπο ;-p