Σήμερα ήθελα να ανεβάσω τη συγκεκριμένη #tbt φωτογραφία, από το πρόσφατο ταξίδι στο Μπαλί. Και αυτό που ήθελα να σου πω είναι πως πράγματι ήταν ένα από τα ωραιότερα ταξίδια που έχω κάνει. Βέβαια, όσο εντυπωσιακό κι αν σου φαίνεται το τοπίο στη φωτογραφία, εγώ θα σου ξαναπώ πως ...σαν την Ελλάδα πουθενά!Σοβαρολογώ. Φαντάσου πως στη συγκεκριμένη παραλία απαγορεύεται ρητά να κάνει κάποιος βουτιά στη θάλασσα γιατί όπως μας είπαν: α) έχει δηλητηριώδεις τσούχτρες(!), β) τα κύματα είναι τόσο μεγάλα που μπορούν να σου σπάσουν τον αυχένα(!!) και γ) υπάρχουν πολλά υπόγεια ρεύματα που σε πηγαίνουν κατευθείαν μέσα στον ωκεανό και δεν σε αφήνουν να βγεις προς τα έξω(!!!). Οκ, δεν το διακινδυνέψαμε. Δεν βουτήξαμε. Προφανώς. Αλλά βγάλαμε πολλές φωτογραφίες. :-)

Anyway.

Σήμερα λοιπόν -και με αυτήν την #tbt φωτογραφία που πετάω ψηλά στον ουρανό- θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Γιατί εσύ -κι εσύ, κι εσύ, κι εσύ, κι εσύ- είσαι ο λόγος που είμαι τόσο χαρούμενη.

Όπως μου θύμισε χθες στο Instagram μια φίλη μου, πέρασαν ακριβώς 10 χρόνια από την ημέρα που σας γνώρισα και με γνωρίσατε. Στις 3 Μαΐου του 2007, κέρδισα στον διαγωνισμό ομορφιάς του Αντ1 και το ταξίδι στο όνειρο ξεκίνησε. Μέσα σε αυτά τα 10 χρόνια, μεγάλωσα, ωρίμασα, έπεσα, σηκώθηκα, ερωτεύτηκα, πληγώθηκα, παθιάστηκα, γέλασα, έκλαψα, έμαθα, δούλεψα σκληρά, γνώρισα σημαντικούς ανθρώπους, έζησα απίστευτες εμπειρίες. Και όλα αυτά μπροστά στα μάτια σου. Όλα αυτά τα περάσαμε μαζί. Ήσουν πάντα δίπλα μου. Θα είμαι πάντα δίπλα σου.

Σε αγαπώ.

χχχ

Δ. Ν.

 

instagram:

 www.instagram.com/dutchesss_/
twitter: www.twitter.com/dutchesss_
facebook: www.facebook.com/doukissa.nomikou/
snapchat: dutchesss_nom