Δεν υπάρχει κάτι ομορφότερο από ένα φιλί. Από αυτό, κρίνονται όλα. Εκείνη τη στιγμή, καταλαβαίνεις πολλά. Φαντάζομαι σου έχει τύχει να σου αρέσει κάποιος πολύ και μόλις σε φιλήσει να νιώσεις πως δεν τον θέλεις τελικά. Ή και το ανάποδο. Να μην είσαι δηλαδή σίγουρη για τα συναισθήματα σου μέχρι που να φιληθείτε. Και λιώνεις. Και καταλαβαίνεις πως αυτός είναι. Πως η καρδιά σου φτερουγίζει. Πως θα ήθελες αυτό το φιλί να διαρκέσει ώρες ολόκληρες. 

Αν το βρεις αυτό το φιλί, μην το αφήσεις να χαθεί. Κράτησε το. Δεν το συναντάς συχνά.

Ωστόσο, αν έχεις ανασφάλεια για τον τρόπο με τον οποίο φιλάς εσύ, θα σου πω πως τρία είναι τα μεγάλα μυστικά:

1. Κλείσε τα μάτια. Δεν υπάρχει τίποτα πιο αντισεξουαλικό και αντιγοητευτικό από το να φιλάς κάποιον και να κοιτάς τα δέντρα από πίσω του ή τον ουρανό.

2. Μην σκέφτεσαι τίποτα άλλο. Ξέρω έχεις πολλά στο κεφάλι σου, αλλά εκείνη τη στιγμή πέτα τα όλα απ' έξω. Μην αναρωτιέσαι αν έκλεισες τον θερμοσίφωνα ή τι έχεις να κάνεις μετά. Άσε να σε παρασύρει το συναίσθημα. Αν δεν σε παρασύρει, τότε απλά δεν είναι αυτό ...το φιλί που ψάχνεις.

3. Να είσαι αληθινή. Εκείνη τη στιγμή είστε δύο σώματα ενωμένα. Δεν υπάρχει χώρος για εγωισμούς ούτε για δηθενιές. Άσε την καρδιά σου να μιλήσει, όχι την λογική. 

Τώρα, αν θέλεις κάποια έξτρα tips για περισσότερο πάθος, μπορείς να ακολουθήσεις την τακτική της Μόνικα Μπελούτσι.

GettyImages 684226130

Δες το βίντεο και θα καταλάβεις:

 

Γυναίκα φωτιά!

 

 

Instagram: www.instagram.com/dutchesss_/

twitter: www.twitter.com/dutchesss_
facebook: www.facebook.com/doukissa.nomikou/
snapchat: dutchesss_nom