Ok, ας παραδεχτούμε για αρχή πως εμείς οι γυναίκες είμαστε πολύπλευρα και απρόβλεπτα όντα. Τη μία μέρα θέλουμε κάτι, την άλλη μέρα θέλουμε κάτι άλλο, ενώ ταυτόχρονα -κατά βάθος- δεν ξέρουμε ούτε κι εμείς οι ίδιες ακριβώς τι θέλουμε. Γιατί μάλλον τα θέλουμε όλα. Ή και τίποτα.

Σε μπέρδεψα, ε;

Κοίταξε να δεις. Πολλοί πιστεύουν -δικαίως πολλές φορές- πως οι γυναίκες έχουν έναν συγκεκριμένο αλγόριθμο στο μυαλό τους και θέλουν τα πάντα στην καθημερινότητα τους να κυλούν βάσει αυτού του αλγορίθμου. Αν κάτι δεν ακολουθήσει αυτή τη σειρά κάπως αποσυντονιζόμαστε. Και, μέσα σε όλα αυτά, σπανίως εκφράζουμε/ζητάμε συγκεκριμένα αυτό που θέλουμε. Πρέπει ο άλλος να έχει στο μυαλό του έναν αντίστοιχο αλγόριθμο που θα μπορεί να διαβάζει τις σκέψεις και τις επιθυμίες των γυναικών...

Σωστά, ΟΜΩΣ η πραγματικότητα είναι πολύ πιο απλή.

Μια γυναίκα, δεν θέλει υπερβολές. Δεν χρειάζεται να είσαι.... προγραμματιστής και να ξέρεις από αλγόριθμους για να καταλάβεις πως στην πραγματικότητα μια γυναίκα θέλει μόνο να χαμογελάει. Αν βρεις αυτό το κουμπί. Την κέρδισες. Για πάντα.

Μην προσπαθείς λοιπόν να την κερδίσεις με λάθος τρόπο. Δεν χρειάζονται κινήσεις εντυπωσιασμού. Ίσα ίσα, όσο έχεις χιούμορ, όσο κάνεις πλάκα, όσο είσαι χαλαρός και αυθόρμητος, τόσο κερδίζεις έδαφος! Να ξέρεις πως περισσότερο θα συγκινηθεί με ένα κομμένο λουλούδι από τον κήπο και ένα φιλί σε ανύποπτο χρόνο ή με ένα αρκουδάκι και μια γλυκιά κάρτα, παρά με κάτι άλλο και καλά «ουάου». Αυτό στο υπογράφω.

Όπως βλέπεις και στη φωτογραφία για το εξώφυλλο του Hello Fashion –ναι, ναι, μιλάω για την αγαπημένη φωτογράφιση του μπαμπά μου- δεν δίνω σημασία στα -υπέροχα κατά τα άλλα- κοσμήματα που μου έχει φορέσει ο στυλίστας Χρήστος Αλεξανδρόπουλος, αλλά στα γλυκά κουκλάκια. Το make up και τα μαλλιά τα επιμελήθηκε ο Παντελης Τουτουντζής και αυτήν την εικόνα τη φωτογράφισε ο Δημήτρης Σκουλός.