Αυτή τη στιγμή που γράφω αυτές τις γραμμές, είμαι στο αεροπλάνο ταξιδεύοντας για το νησί -μια εβδομάδα έμεινε άλλωστε ;-) - και διαβάζω τα σχόλια όλων σας στα social media για το χθεσινό live του "So you think you can dance"!

Για άλλη μια φορά, χαίρομαι πάρα πολύ που έχετε αγκαλιάσει ζεστά τους 22 (20 πλέον, μετά τις χθεσινές αποχωρήσεις) χορευτές μας. Η αλήθεια είναι πως η χθεσινή βραδιά επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις. Δεν περίμενα σε καμία περίπτωση τα 3 υποψήφια ζευγάρια για αποχώρηση να είναι τα συγκεκριμένα (Oleksandr-Μέλανη, Νάστα-Χρήστος, Αρετή-Αλέξανδρος). Αν με ρωτάς "Και ποια περίμενες;" δεν έχω απάντηση να σου δώσω. Γιατί είναι όλοι τους σπουδαίοι χορευτές.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα τεταμένο και βαρύ, ειδικά μετά την αποχώρηση του Αλέξανδρου και της Μέλανη. Με το που έκλεισαν οι κάμερες, μαζεύτηκαν όλοι οι χορευτές γύρω από τους δυο διαγωνιζόμενους που αποχώρησαν και κλαίγοντας έγιναν μια αγκαλιά. Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό σε αντίστοιχο show. Και, όπως καταλαβαίνετε, με συνεπήρε κι εμένα το συναίσθημα.

Κατά τα άλλα:

• Ο Ιωάννης Μελισσανίδης μας έλειψε πολύ, αλλά ελειπε για καλό σκοπό καθώς τον ανακηρύσσουν Πρεσβευτή των Ελληνοκαναδικών Αγώνων -Ουάου- και βρίσκεται στην Ατλάντα.

• Η Ελένη Φουρέιρα είχε ένα μικρό απρόοπτο με το φόρεμά της -σκίστηκε πριν την έναρξη- αλλά το αντιμετώπισε με ψυχραιμία και γλύκα όπως πάντα και δεν σταμάτησε να τραγουδάει στα διαλείμματα.

• Ο Κωνσταντίνος Ρηγος είχε έρθει μαζί με τη μανούλα του στο live και αυτό με έκανε να τον αγαπήσω ακόμη περισσότερο.

• Και ο Ιβάν είχε κάποιες... ενδιαφέρουσες επισκέψεις στο στούντιο, που όμως δεν μπορώ να αποκαλύψω γιατί φαντάζομαι πως θα με σκοτώσει ;-)

• Τέλος, σε ό,τι αφορά τον Πάνο Μεταξόπουλο, έχω να πω πως δεν είδα πουθενά τον Τάρας (τον καλύτερο σκύλο στον κόσμο - μετά τον Χουτς και τα Dboys βεβαίως) και απόρησα. Τον έχει παντού μαζί του! Ναι, ήταν εκεί και στο πρώτο live, όπως και σε όλες τις οντισιόν! Είναι φανταστικός. Εκτός βέβαια κι αν ήταν κρυμμένος συνέχεια κάτω από το τραπέζι της επιτροπής και δεν τον είδα!

Αυτά για την ώρα, η αεροσυνοδός μου ζητάει να κλείσω το κινητό μου...

Ραντεβού την επόμενη Παρασκευή!