Όσο περνούν οι ημέρες, συνειδητοποιώ πόσο φανταστικά περάσαμε μαζί με όλους μας τους φίλους το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Όλοι όσοι αγαπάμε ήταν εκεί και τους ευχαριστούμε πολύ που έκαναν τις συγκεκριμένες στιγμές ακόμη πιο ξεχωριστές για εμάς.

Χαζεύοντας λοιπόν σήμερα το πρωί στο κινητό τις -πραγματικά πολλές- φωτογραφίες που βγάλαμε τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, έπεσα πάνω σε αυτές τις δύο, από το Κυριακάτικο brunch στο Branco:

 

doukissa nomikou after party gamou

 

Ο Γιάννης Λάτσιος μπορεί να επέστρεψε πριν από μια εβδομάδα στον ΑΝΤ1, αλλά από την καρδιά μου δεν είχε φύγει ποτέ. Πάντα συζητάμε, πάντα τον ακούω, πάντα τα λέει τόσο ωραία, πάντα θέλω τη γνώμη του και τη συμβουλή του και πάντα ξέρω πως ό,τι λέει το λέει με την καρδιά του. Και όλα αυτά ισχύουν είτε συνεργαζόμαστε είτε όχι.

 

doukissa nomikou after party gamou files

 

Οι φίλες μου από το σχολείο, η Λίζα, η Ηρώ και η Χριστίνα - όλες παντρεμένες πλέον εκτός της κουμπαράς Χριστίνας που παντρεύεται όμως του χρόνου το καλοκαίρι #yeah ! Μπορεί με το τρέξιμο όλων μας να μην βρισκόμαστε όσο συχνά θα θέλαμε, όμως η αληθινή φιλία καταλαβαίνει, υπομένει, αντέχει, αγαπάει και ουσιαστικά είναι πάντα εκεί. Love you so much!