...πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός.

Εντάξει, όχι σε μία ώρα, αλλά σε λίγες μόνο ώρες το φετινό συναρπαστικό ταξίδι του «So you think you can dance» θα τελειώσει.

Όχι, αυτό το post δεν θα είναι άλλο ένα δακρύβρεχτο και μακροσκελές κείμενο με ευχαριστίες. Αν και στο τσακ το απέφυγα. ;-p Είναι ένα post χαράς και περηφάνειας για όσα ζήσαμε αλλά και γλυκιάς ανυπομονησίας για όλα τα όμορφα που θα έρθουν! Θέλω να σου ομολογήσω πως πρώτη φορά νιώθω τόσο γεμάτη και κερδισμένη από τη δουλειά μου. Αυτά τα ταλαντούχα παιδιά που μας παρουσίαζαν κάθε φορά ένα μοναδικό υπερθέαμα πάνω στη σκηνή, με έκαναν να συνειδητοποιήσω τι σημαίνει πάθος, πείσμα, πόνος και τόλμη γι' αυτό που αγαπάς.

Βέβαια η αγωνία τους αυτή τη στιγμή έχει χτυπήσει κόκκινο, μιας που σε λίγες ώρες θα μάθουμε ποιος από τους 4 φιναλίστ θα είναι ο μεγάλος νικητής που θα κερδίσει 50.000 ευρώ αλλά και ένα αυτοκίνητο! Θα είναι η Δέσποινα, η Εύα, η Νεφέλη ή ο Παρασκευάς;

Τι λες;

Εσύ αποφασίζεις!!!

Stay tuned! Απόψε στις 21:00, ο μεγάλος τελικός του «So you think you can dance»!

Υ.Γ.: Προς το παρόν εγώ βρίσκομαι στο κοντρόλ με την φανταστικότερη ομάδα! Τους αφανείς ήρωες που κάνουν όλη τη δουλειά και χωρίς αυτούς δεν θα καταφέρναμε τίποτα!

WhatsApp Image 2017 07 14 at 4.16.57 PM