Το σωστό timing είναι ίσως το δυσκολότερο κομμάτι σε μία σχέση. Σου έχει τύχει φαντάζομαι κάποια στιγμή να γνωρίσεις τον άντρα των ονείρων σου ένα μήνα πριν φύγει για σπουδές για παράδειγμα, ή να γοητευτείς από κάποιον ο οποίος μόλις βγήκε από μια σχέση και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να μπει αμέσως σε μια καινούργια. Όπως είμαι σίγουρη πως έχεις ακούσει για τις σχέσεις που τελειώνουν άδοξα επειδή ο ένας θέλει να κάνει το «επόμενο βήμα» που λέγεται συγκατοίκηση, γάμος ή παιδί, ενώ ο άλλος και μόνο στην ιδέα παθαίνει αναφυλαξία.

Χμμμ. «Κακό timing», σκέφτεσαι. «Κρίμα. Θα ήμασταν τέλεια μαζί. Έπρεπε να είχαμε γνωριστεί 2 χρόνια πριν ή 5 χρόνια μετά», λες κατηγορώντας -λίγο ή και πολύ- τον εαυτό σου, λες και φταις εσύ για κάτι.

Παραδέξου το. Τα έχεις ζήσει κι εσύ αυτά κάποια στιγμή στο παρελθόν. Ok, ναι κι εγώ. Ποια είναι όμως τώρα η γνώμη μου;

 Συμφωνώ και διαφωνώ ταυτόχρονα με όλα τα παραπάνω. Σε μπέρδεψα φαντάζομαι. Λογικό. Μπορώ όμως να σου τεκμηριώσω αυτήν την -μπερδεμένη- απάντησή μου.

 Συμφωνώ ότι το σωστό timing είναι απαραίτητο στα πάντα. Στις σχέσεις, στη δουλειά, στις ευκαιρίες, στις φιλίες, στους έρωτες. Από την άλλη όμως, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Όταν δεν είσαι με κάποιον, δεν είναι λάθος το timing, αλλά ο άνθρωπος. Δεν θα συναντήσεις ποτέ τον σωστό άνθρωπο σε λάθος χρόνο, γιατί οι «σωστοί άνθρωποι» είναι διαχρονικοί. Το άλλο σου μισό είναι πάντα -και για πάντα- το άλλο σου μισό. Δεν μπορεί δηλαδή να είναι τώρα, αλλά σε δυο χρόνια να πάψει να είναι. Γιατί, αν πάψει, σημαίνει πως δεν ήταν ποτέ.

 Επομένως, δεν λέω, καλό το timing, αλλά όχι, δεν είναι το παν!

 Με κατάλαβες τώρα; ;-)

 

 Η δική σου γνώμη όμως ποια είναι;

Περιμένω τα σχόλιά σου εδώ:

 

instagram:https://www.instagram.com/dutchesssdaily/
twitter: https://twitter.com/dutchesssdaily
facebook: https://www.facebook.com/dutchesssdaily/

χχχ
Δ. Ν.