Εσύ τι βλέπεις σε αυτή τη φωτογραφία; Εγώ βλέπω μια κοπέλα με μπικίνι, να απολαμβάνει τη θάλασσα. Κι εσύ μάλλον το ίδιο βλέπεις. Αλλά τελικά μερικές φορές τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Και ίσως αυτή η κοπέλα να μην είναι άλλο ένα κορίτσι στο instagram αλλά μια αληθινή μαχήτρια, ένας άνθρωπος με τρομερή δύναμη ψυχής, ένα παράδειγμα για όλους μας.

Να λοιπόν τι ΔΕΝ είδες σε αυτή τη φωτογραφία:

 

A post shared by Paola Antonini (@paola_antonini) on Aug 24, 2017 at 7:27pm PDT

 

Η κοπέλα με το μπικίνι είναι από τη Βραζιλία, λέγεται Paola Antonini και ο λογαριασμός της στο Instagram είναι από μόνος του μάθημα ζωής.

 

 

A post shared by Paola Antonini (@paola_antonini) on Jul 19, 2017 at 5:36pm PDT

 

A post shared by Paola Antonini (@paola_antonini) on Sep 13, 2017 at 5:31pm PDT

 

A post shared by Paola Antonini (@paola_antonini) on May 21, 2017 at 1:21pm PDT

 

A post shared by Paola Antonini (@paola_antonini) on Aug 1, 2017 at 6:08pm PDT

 

Ίσως να έχεις ακούσει την ιστορία της: Τα Χριστούγεννα του 2014, όταν η Paola ήταν μόλις 20 ετών, έχασε το πόδι της. Ήταν 27 Δεκεμβρίου και μαζί με τον φίλο της φόρτωναν τις βαλίτσες στο αυτοκίνητό τους για να περάσουν τις διακοπές της Πρωτοχρονιάς στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Δεν πρόλαβαν ποτέ να ξεκινήσουν. Ένας μεθυσμένος οδηγός έπεσε πάνω τους και σχεδόν συνέθλιψε το πόδι της. Η Paola μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου, παρά τις προσπάθειες για το αντίθετο, τελικά αναγκάστηκαν να την ακρωτηριάσουν.

Φυσικά, το σοκ ήταν τεράστιο. Η ζωή της είχε αλλάξει με έναν τραγικό τρόπο. Αλλά, όπως η ίδια λέει, «μεταξύ του να είμαι για πάντα δυστυχισμένη ή ευγνώμων που είμαι ακόμα ζωντανή, διάλεξα το δεύτερο».

Σήμερα, η 23χρονη πλέον Paola αθλείται, ταξιδεύει, διασκεδάζει, χαμογελάει και φωτογραφίζεται στο instagram, ακριβώς όπως θα έκανε αν δεν της είχε συμβεί αυτό το φρικτό ατύχημα.

 

A post shared by Paola Antonini (@paola_antonini) on Jul 31, 2017 at 3:19pm PDT

 

 

A post shared by Paola Antonini (@paola_antonini) on Jun 20, 2017 at 6:43pm PDT

 

 

A post shared by Paola Antonini (@paola_antonini) on Jun 20, 2017 at 12:31pm PDT

 

 

A post shared by Paola Antonini (@paola_antonini) on Aug 14, 2017 at 1:02pm PDT

 

Με συγκίνησαν τρομερά οι φωτογραφίες της. Αλλά με γέμισαν και με μια απίστευτη αισιοδοξία. Ακολούθησέ την κι εσύ. Θα σου θυμίζει κάθε μέρα πόσο υπέροχη είναι η ζωή, πόσο μικρές μπορεί στ’ αλήθεια να είναι οι δυσκολίες που εκείνη τη στιγμή ίσως σου φαίνονται τεράστιες και κυρίως ότι η ευτυχία είναι επιλογή. Δεν είναι κλισέ, είναι η αλήθεια.