Θυμάσαι που πριν λίγο καιρό σου είχα δείξει αποκλειστικά στιγμιότυπα από την πιο τρυφερή φωτογράφηση που έχω κάνει ποτέ; (δες εδώ)

Εκεί, όπως σου είχα γράψει, συνάντησα τον λευκό Άγγελο με το όνομα Κάρλα, ένα πανέμορφο αδεσποτάκι που όταν οι "γονείς" της την βαρέθηκαν - γιατί είχε μεγαλώσει(!) - και την παράτησαν χωρίς δεύτερη σκέψη στη Βαρυμπόμπη, την βρήκε για καλή της τύχη η ομάδα της φιλοζωικής, μη κερδοσκοπικής εταιρείας Save a Greek Stray, που ιδρύθηκε από την Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση με σκοπό την προστασία των ζώων. Τώρα, αυτός ο λευκός Άγγελος, όπως και άλλα υπέροχα πλάσματα, ψάχνουν μια νέα οικογένεια που θα τα αγαπήσουν ουσιαστικά, αληθινά και όχι επιπόλαια.

Σήμερα λοιπόν μπορώ να σου αποκαλύψω πως αυτή η τρυφερή φωτογράφηση έγινε στα πλαίσια του ημερολογίου "Save a Greek Stray" στο οποίο συμμετέχουν στο σύνολο 15 αγαπημένοι Έλληνες, οι οποίοι αγαπούν και φροντίζουν πολύ τα ζώα. Φωτογράφος ήταν ο Πάνος Γιαννακόπουλος και ο στόχος του συγκεκριμένου ημερολογίου είναι να καθιερωθεί, να ευαισθητοποιήσει αλλά και να ενημερώσει τον κόσμο σχετικά με τα πολλά αδέσποτα που κυκλοφορούν απροστάτευτα στη χώρα μας.

WhatsApp Image 2017 11 05 at 12.51.13

Μπορείτε να το βρείτε διαδικτυακά στο www.saveagreekstray.com αλλά και στα Χριστουγεννιάτικα bazzars που διοργανώνει η SGS . Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για τη συνέχιση του σπουδαίου αυτού έργου αλλά και για τις ανάγκες όλων των ζώων που φιλοξενούνται στο Save a Greek Stray. Αξίζει να το πάρεις ; -)