Το σημερινό κείμενο έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για μένα, αφού ήρθε ο καιρός να σας παρουσιάσω όσα -με μεράκι και σκληρή δουλειά- ετοιμάζαμε μαζί με την Pink Woman τους προηγούμενους μήνες.

Πρόκειται για τη νέα συλλογή Dutchesss Collection by Doukissa Nomikou για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2016. Ο προσωπικός μου στόχος ήταν, είναι και θα είναι, να δημιουργώ ρούχα για όλες τις γυναίκες, που θα μπορούν να φορούν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ως γυναίκα, με ενδιαφέρει να φοράω ρούχα κομψά που όμως δεν χάνουν την παιχνιδιάρικη διάθεση που κρύβω μέσα μου. Άλλωστε, όλες κρύβουμε μια «αιώνια έφηβη» μέσα μας - και αυτό το στοιχείο θέλω να το διατηρήσω.

 

Pink Dutchess 01311 COLOR 1

Λόγω όλων των δυσκολιών που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας, τα ρούχα που επιλέγουμε να φοράμε πρέπει αφενός να μας κολακεύουν και να μας αναδεικνύουν, αφετέρου όμως πρέπει να μας γεμίζουν χαρά, αισιοδοξία και ξεγνοιασιά. Τόσο η Pink Woman όσο κι εγώ θέλαμε να φέρουμε έναν επίγειο παράδεισο στη ζωή όλων των γυναικών μέσα από τη νέα αυτή συλλογή που έχει ως έμπνευση το ζεστό, ελληνικό καλοκαίρι και τις απίστευτες ομορφιές της Ελλάδας.

Ελάτε όμως να ανακαλύψετε τα αγαπημένα μου ρούχα της νέας μου συλλογής Dutchesss Collection:

Pink Dutchess 00131 COLOR KONSTANTINA FINAL 2

Αν σας αρέσει το συγκεκριμένο κομμάτι, κάντε κλικ εδώ για να το αποκτήσετε.

 

Pink Dutchess 00342 COLOR KONSTANTINA FINAL

Αν σας αρέσει το συγκεκριμένο outfit, κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε το crop top και εδώ για το παντελόνι.

 

Pink Dutchess 00511 COLOR KONSTANTINA FINAL

Βρείτε το κομμάτι σύντομα στο e-shop της Pink Woman.

 

Pink Dutchess 00912 COLOR

Αν σας αρέσει το συγκεκριμένο outfit, βρείτε εδώ το top και εδώ τη φούστα.

 

Pink Dutchess 00983 COLOR KONSTANTINA FINAL

Αν σας αρέσει το συγκεκριμένο κομμάτι, κάντε κλικ εδώ για να το αποκτήσετε.

 

Pink Dutchess 01639 COLOR KONSTANTINA FINAL 2

Βρείτε το κομμάτι σύντομα στο e-shop της Pink Woman.

 

Pink Dutchess 01847 COLOR

Βρείτε το πουκάμισο εδώ.

 

Pink Dutchess 01940 COLOR KONSTANTINA FINAL 2

Βρείτε το κομμάτι σύντομα στο e-shop της Pink Woman.

 

Αυτά είναι μόνο μερικά κομμάτια από τη νέα μου συλλογή. Όπως είδατε, στη συγκεκριμένη φωτογράφιση επέλεξα να φωτογραφηθώ χωρίς μακιγιάζ, γιατί ήθελα ακριβώς να επισημάνω την αθωότητα, τη φρεσκάδα και την αισιοδοξία που αποπνέει η συγκεκριμένη συλλογή. Αυτή είναι η «γυμνή» μου αλήθεια, που δεν χρειάζεται να καμουφλαριστεί πίσω από έντονο μακιγιάζ. Άλλωστε το μήνυμα που θέλουμε να ακουστεί δυνατά είναι πως, κορίτσια, δεν χρειαζόμαστε πολλά για να νιώσουμε χαρά. Δεν χρειάζεται να κάνουμε κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια για να είμαστε όμορφες. Η αλήθεια μας αρκεί.

 

Αυτό θα πει ξεγνοιασιά. Όπως είδατε και στο βίντεο, το χαμόγελό μου είναι τεράστιο. Γιατί είμαι ευτυχισμένη. Η Pink Woman με κάνει ευτυχισμένη γιατί μου δίνει τη δυνατότητα να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Εσείς με κάνετε ευτυχισμένη, με την αγάπη σας και τη στήριξή σας. Γι’ αυτό κι εγώ χαίρομαι να δημιουργώ για εσάς όμορφα ρούχα σε εξαιρετικά προσιτές τιμές. Για να μπορείτε όλες, φίλες μου, να φοράτε τα αγαπημένα σας ρούχα, όπου κι αν είστε.

Έχω κρατήσει μόνο για εσάς backstage video από την ημέρα της φωτογράφισης!

 

Ανυπομονώ να ανακαλύψετε τη νέα συλλογή και να μου πείτε ποια είναι τα αγαπημένα σας κομμάτια! Περιμένω τα σχόλιά σας εδώ:

instagram: www.instagram.com/dutchesss_/
twitter: www.twitter.com/dutchesss_
facebook: www.facebook.com/doukissa.nomikou/
snapchat: dutchesss_nom

χχχ
Δ. Ν.