Καλή εβδομάδα φίλη μου, ελπίζω να πέρασες ένα όμορφο ΣΚ! Ο καιρός ήταν κρύος αλλά ο ήλιος ήταν υπέροχος! Προσωπικά, κάτι τέτοιες μέρες τρελαίνομαι να βγαίνω έξω για περπάτημα ή να παίζω με τα σκυλάκια μου! Όπως χθες, για παράδειγμα. Που παίζαμε με τις ώρες με τον Χουτς αλλά και με τα Dboys! Ο Tommy έκανε ηλιοθεραπεία!

 

tommy

 

Πάνω στο παιχνίδι λοιπόν έγινε για πρώτη φορά η μεγάλη αποκάλυψη! Ο Χουτς κατάλαβε πως περιμένει αδερφάκι! Τα Dboys κάτι είχαν ψιλιαστεί καιρό τώρα, αλλά ο γλυκός μου ο Χουτς χθες για πρώτη φορά μύρισε την κοιλιά μου και μετά άλλαξε εντελώς συμπεριφορά. Έγινε πιο τρυφερός και προστατευτικός. Με κοιτούσε μέσα στα μάτια λες και ήθελε να μου πει κάτι. Είναι απίστευτο το γεγονός πως οι τετράποδοι φίλοι μας έχουν τέτοιο ένστικτο και νιώθουν τόσο γλυκά συναισθήματα.

 

 

Και επειδή ανέβασα χθες στο instagram κάποιες φωτογραφίες με τα παιχνίδια μας και τα σχόλια ήταν πολλά και πανέμορφα, εννοείται πως θέλω να μεταδώσω από νωρίς την αγάπη μου για τα ζώα στο παιδί μου. Θέλω να μάθει να τα αγαπάει και να τα σέβεται. Θέλω να μην τα φοβάται και να τα φροντίζει.

Μέχρι τότε βέβαια, τα φροντίζω εγώ!

Πολλά φιλιά!