Τηλεοπτική σεζόν ήταν και πέρασε, με -ομολογουμένως- πολλές δυσκολίες για τα κανάλια και όσους εργάζονται σε αυτά. Μεταξύ μας, κάνω τον σταυρό μου γιατί για μένα ήταν μια άκρως δημιουργική χρονιά. Δεν επαναπαύτηκα ούτε στιγμή και ειδικά φέτος, στο πλευρό του Θέμου, ένιωσα καλύτερα από ποτέ. Εμπιστεύτηκα τον εαυτό μου και αφέθηκα. Και το αποτέλεσμα πιστεύω μας δικαίωσε όλους.

Σε ό,τι άφορα τις εμφανίσεις που επέλεξα να κάνω, θα πω πως πειραματίστηκα αρκετά. Δεν μου αρέσει να είμαι συνέχεια ίδια, θέλω να παίζω με την εικόνα μου και ανάλογα με τη διάθεσή μου, να μεταμορφώνομαι. Μαζί με τους καλούς μου συνεργάτες Παντελή Τουτουντζή και Μάρκο Ανδριώτη, καταφέραμε να αναδείξουμε τη γλυκιά, τη σέξι, τη δυναμική, τη μυστηριώδη, τη λαμπερή, τη μοντέρνα, την παραμυθένια μου πλευρά. Γιατί ναι, δεν είμαι μονοδιάστατη. Καμιά μας δεν είναι. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να βρούμε τον σωστό τρόπο να ξεκλειδώσουμε όλα αυτά τα στοιχεία της προσωπικότητάς μας που κρύβουμε μέσα μας.

Αυτά λοιπόν είναι τα 10 αγαπημένα μου looks από την τηλεοπτική σεζόν που μας πέρασε. Δείτε τα στη photo gallery και μετά ψηφίστε, στο poll πιο κάτω, αυτό που σας αρέσει περισσότερο!

Τα 10 αγαπημένα μου looks από το φετινό ΟΛΑ: Ψηφίστε το καλύτερο!

Δείτε τις λεπτομέρειες από τα looks στο ΟΛΑ.

Δείτε ακόμα: Τι να φορέσετε αν είσαι καλεσμένη σε γάμο ή βάφτιση