Η σαλάτα λοιπόν που επέλεξα να φτιάξω είναι βιολογική, με δίκοκκο σιτάρι το οποίο είναι γνωστό από την ελληνική παράδοση. Και, παρά το γεγονός πως για πάρα πολλά χρόνια σταμάτησε να καλλιεργείται, τα τελευταία χρόνια έχει επιστρέψει δυναμικά ως ένα τρόφιμο με πολύ σημαντικές θρεπτικές ιδιότητες. Αν το συνδυάσετε με καλαμπόκι, ντομάτα, αγγούρι, κίτρινες πιπεριές και φρέσκα μυρωδικά, θα φτιάξετε ένα πολύ δροσερό και γεμάτο βιταμίνες καλοκαιρινό πιάτο!
Δοκιμάστε το!
Βρείτε περισσότερες προτάσεις (και συνταγές) από τη διατροφή μου εδώ.