Όλα αυτά τα χρόνια έχω κάνει τα πάντα στα μαλλιά μου. Από χτενίσματα εννοώ, γιατί από χρώματα έχω περιοριστεί στο φυσικό καστανό μου και στο ξανθό. Προς το παρόν.

Επιστρέφοντας ξανά όμως σε αυτό που ξεκίνησα να σας λέω, νιώθω ιδιαίτερα τυχερή που έχω συνεργαστεί με τους καλύτερους κομμωτές στην Ελλάδα και έχω πειραματιστεί με το look των μαλλιών μου ουκ ολίγες φορές. Τα έχω κάνει ίσια, σπαστά, πολύ σγουρά, έχω κάνει χωρίστρα στη μέση, στο πλάι, τα έχω κάνει όλα πίσω, έχω βάλει ψεύτικες αφέλειες, τα έχω πιάσει ψηλά, έχω κάνει κομψά σινιόν, κότσους υπερπαραγωγή, κοτσιδάκια, πλεξουδάκια... Νομίζω πως δεν υπάρχει χτένισμα που να μην έχω δοκιμάσει!

Το πιο εντυπωσιακό, περίεργο και διαφορετικό όμως ήταν αυτό που έκανα για τις ανάγκες μιας φωτογράφισης το 2013:

15

 

11326647 439645246208599 586153359 n

Το λάτρεψα το συγκεκριμένο χτένισμα που ήταν τύπου μοϊκάνα. Μου έβγαλε μια διαφορετική πτυχή του εαυτού μου, πιο ροκ, πιο άγρια, πιο δυναμική. Και μου άρεσε τρομερά αυτό. Ακόμη μου αρέσει. Μήπως να το κάνω ξανά σύντομα;

Τα μαλλιά επιμελήθηκε ο hairstylist Χρήστος Καλλανιώτης, το μακιγιάζ η Χαρά Παπανικολάου, ενώ ο φωτογράφος ήταν ο Θανάσης Κρίκης. Το περιοδικό ήταν το Celebrity. Στου οποίου το εξώφυλλο φιλοξενήθηκα και αυτόν τον μήνα. Χεχε! Εάν θέλετε να μάθετε αληθινά τι συμβαίνει στις φωτογραφίσεις, πατήστε εδώ.