Εμείς οι γυναίκες, αν χρειαστεί, μπορούμε να ερωτευτούμε και να γίνουμε κολλητές με κάποιο προϊόν ομορφιάς, με μια καινούργια τσάντα ή με ένα καινούργιο άρωμα. Ξέρω, μπορεί να ακούγεται κάπως περίεργο, όμως η αλήθεια είναι πως ψάχνουμε διαρκώς να βρούμε πιστούς φίλους-συμμάχους που θα μας βοηθούν να ομορφαίνουμε και να διευκολύνουμε την -απαιτητική και δύσκολη- καθημερινότητά μας.

Γιατί μια εργαζόμενη γυναίκα, μια γλυκιά μανούλα και νοικοκυρά, ή ακόμη και μια πολυάσχολη φοιτήτρια που τρέχει όλη μέρα να προλάβει τις υποχρεώσεις της, έχει ανάγκη από έναν τέτοιον φίλο-σύμμαχο, που θα την κάνει όλη μέρα να νιώθει υπέροχα. Θα μου πεις: «Ωραία, και πώς το πετυχαίνουμε αυτό;».

Δεν είναι δύσκολο, το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα ιδιαίτερο... άρωμα. Είναι άλλωστε επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι η όσφρηση συνδέεται με τα συναισθήματά μας και μπορεί να τα καθορίσει. Τι καλύτερο λοιπόν από ένα υπέροχο άρωμα που θα σε συνοδεύει κυριολεκτικά παντού και θα διαρκεί στα ρούχα σου ως και 12 εβδομάδες;

Γι' αυτό σου λέω, έχω βρει νέο κολλητό. Το Lenor Unstoppables, που κάνει τα ρούχα μου να μυρίζουν όλη τη μέρα φρεσκάδα και καθαριότητα. Και δεν το λέω τυχαία. Δες το βίντεο και θα καταλάβεις!