Αυτό είναι το look για το ΟΛΑ αυτής της εβδομάδας! Όχι, δεν πήγα στο γύρισμα τελευταία στιγμή με τις πιτζάμες μου...! (Αυτό το έχω πάθει μόνο μία φορά πριν από πολλά χρόνια)

Απλώς, αποφάσισα να δοκιμάσω το απόλυτο ανοιξιάτικο trend του εξωτερικού, το λεγόμενο «pajama look». Είναι αρκετά τολμηρό, το παραδέχομαι! Όμως τα έντονα χρώματα στα υπέροχα μαλακά, σατέν υφάσματα και τα ψηλοτάκουνα πέδιλα αναβαθμίζουν αυτομάτως την κλασική εικόνα που είχες μέχρι σήμερα για τις πιτζάμες που φοράς.


Το συγκεκριμένο στυλ δεν έχει να κάνει με την I-woke-up-like-this εικόνα , αλλά με το σλογκαν «Live your dreams, wear pajamas» ;-)


Αυτό που έχω όμως να σας πω, κορίτσια, είναι ότι θέλει σίγουρα πολύ μεγάλη προσοχή και «μελέτη» πριν υιοθετήσετε το συγκεκριμένο fashion trend. Πρέπει να δώσετε μεγάλη έμφαση στα αξεσουάρ έτσι ώστε να μην φαίνεται ότι απλά βάλατε τα πιτζαμάκια σας και βρήκατε έξω. Και, επίσης, το μυστικό είναι να τα συνδυάσετε με ένα «κανονικό» ρούχο από την ντουλάπα σας. Αν δεν σας έπεισα εγώ, σίγουρα θα σας πείσει αυτό το άρθρο.