Οι γιορτές συνεχίζονται, το ίδιο και η διάθεσή μου να σου προτείνω δώρα για τους αγαπημένους σου. Και, αυτή τη φορά, θα σου προτείνω ένα βιβλίο για το αγόρι σου!

Τη «Δευτέρα» του Ηλία Αναστασιάδη.

Η «Δευτέρα» είναι η αληθινή ιστορία του -μόλις 33 ετών- συγγραφέα, ο οποίος για 13 χρόνια (από τα 17 μέχρι τα 30 του) ήταν εξαρτημένος από τον online τζόγο. Ταυτόχρονα, είναι και η ιστορία της απεξάρτησής του.

Έχοντας ακούσει πάρα πολλά για αυτό το βιβλίο τον τελευταίο καιρό, το αγόρασα ως χριστουγεννιάτικο δώρο στον κολλητό μου. Εκείνος, όπως και όσοι μου το είχαν ήδη προτείνει, ενθουσιάστηκε και το διάβασε σε μόλις 3 μέρες! Και τώρα θέλω να το πάρω και στον αδερφό μου, στον φίλο μου, ακόμη και στον Θέμο ;-)

Αν λοιπόν ψάχνεις κι εσύ ένα δώρο της τελευταίας στιγμής για τον αγαπημένο σου, τον μπαμπά σου ή τον κολλητό σου (ή, γιατί όχι, για εσένα), μπες σε ένα βιβλιοπωλείο και αναζήτησε τη «Δευτέρα» ή το βιβλίο ενός άλλου Έλληνα συγγραφέα –είναι σίγουρο ότι στο τμήμα με τα ελληνικά βιβλία θα βρεις άπειρους τίτλους που θα σου κινήσουν το ενδιαφέρον!