Είμαι από τις γυναίκες που η τσάντα τους κρύβει τα πάντα μέσα. Ανοίγοντάς τη, θα βρείτε σίγουρα τα εξής: ημερολόγιο, πορτοφόλι, κλειδιά, κινητό, φορτιστή, ενυδατική κρέμα χεριών, αμύγδαλα, μήλο, στυλό, μαρκαδοράκια, σημειώσεις, λαστιχάκι για τα μαλλιά, γυαλιά ηλίου, βιταμίνες, νερό, μανό για τα νύχια, τσίχλες, νήμα για τα δόντια, κονσίλερ, ρουζ, lip balm κλπ. Δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να σου χρειαστεί, έτσι δεν είναι, κορίτσια; Και αυτά που σας είπα είναι τα απολύτως απαραίτητα. Φανταστείτε, για παράδειγμα, τι γίνεται όταν πηγαίνω σε κάποιο γύρισμα. Παίρνω επιπλέον μαζί μου τα δικά μου πινέλα για το μακιγιάζ, τάπερ με τα φαγητά της ημέρας και διάφορα άλλα!

Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, η τσάντα που θα επιλέξω να κρατώ μαζί μου όλη μέρα πρέπει να είναι μεγάλη, ανθεκτική, κλασική, φυσικά στυλάτη και να ταιριάζει με όλα μου τα ρούχα. Αν είναι και από οικολογικό δέρμα και οικονομική, τότε μιλάμε για την απόλυτη must have τσάντα όλων των εποχών, όχι μόνο της τρέχουσας σεζόν. Γιατί, εάν είναι κλασική, γίνεται αυτόματα και διαχρονική. Ζητάω πολλά; ΝΑΙ! Το ξέρω. Αλλά, κορίτσια, ποιος είπε πως δεν τα αξίζουμε; ;-)

Η τσάντα που βλέπετε στη φωτογραφία είναι το νέο μου απόκτημα. Ή μάλλον το νέο μου... δημιούργημα! Είναι αγαπημένο κομμάτι από τη νέα συλλογή Dutchesss Collection και είναι φτιαγμένη ειδικά για εσάς που έχετε υψηλές απαιτήσεις, όπως κι εγώ!

Στόχος μου ήταν να δημιουργήσω μαζί με την Pink Woman μια τσάντα σαν κι αυτές που κρατούν οι πιο ισχυρές και οι πιο καλοντυμένες γυναίκες του κόσμου. Βέβαια, οι τιμές των συγκεκριμένων είναι απαγορευτικές. Γι’ αυτό, ο δικός μου σκοπός ήταν να μπορούμε όλες μας να έχουμε μια τέτοια τσάντα, χωρίς να χρειάζεται να δώσουμε μια περιουσία για να την αποκτήσουμε. Για την ακρίβεια, 39 περίπου ευρώ είναι αρκετά! Ναι αμέ, τόσο κοστίζει η τσάντα της φωτογραφίας ;-)

Αν θέλετε κι εσείς να την αποκτήσετε, δεν έχετε παρά να μπείτε στο e-shop της Pink Woman.

Όχι επειδή είναι από τη συλλογή μου -εντάξει και γι’ αυτό- αλλά η συγκεκριμένη τσάντα θα σας βολέψει πάρα πολύ. Είναι ευρύχωρη, με πρακτικές θήκες και μακρύ λουρί στην περίπτωση που θέλετε να την κρεμάσετε στον ώμο σας ή να τη φορέσετε χιαστί, τύπου τσάντα ταχυδρόμου. Το καμηλό χρώμα είναι chic και classy, ταιριάζει με όλα τα ρούχα -όπως και σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας.

Ελπίζω να σας αρέσει!

xxx
Δ. Ν.

 

Δείτε ακόμα: Τα πέδιλα που πρέπει να πάρετε φέτος (και τι πρέπει να προσέξετε)