Από την προηγούμενη Κυριακή, που άλλαξε η ώρα και μεγάλωσε η μέρα, μπήκα αυτόματα σε ένα πιο ανοιξιάτικο mood. Χωρίς να με επηρεάζει ο καιρός, χωρίς να με νοιάζει αν έχει ήλιο ή βροχή -άλλωστε ο Μάρτης είναι γδάρτης- αποφάσισα να αλλάξω τη διάθεσή μου με την απλή εξής κίνηση: Έβαψα τα νύχια μου με ένα γλυκό, παστέλ, ροζ χρώμα. Κι όμως, κορίτσια. Κάτι τόσο απλό, μπορεί να μας κάνει να νιώσουμε εξαιρετικά όμορφα. (Αγόρια, είδατε πόσο εύκολα και απλά μπορούμε να γίνουμε χαρούμενες;)

Και να ξέρετε πως θα τα παρατηρήσει και ο καλός σας γιατί η αλήθεια είναι πως ΟΛΟΙ οι άντρες μάς κοιτάνε στα άκρα. Έχω φίλους που χάνουν το ενδιαφέρον τους προς μια γυναίκα επειδή δεν έχει περιποιημένα άκρα. Δεν εννοώ ότι πρέπει να είναι πάντα βαμμένα, ή μακριά (των χεριών, γιατί αν είναι μακριά τα νύχια των ποδιών, τότε υπάρχει κάποιο θέμα) αλλά να είναι καθαρά και -προς Θεού- όχι φαγωμένα. (Αυτό ισχύει και για τους άντρες!)

Τις προηγούμενες εβδομάδες, σας δείξαμε τα πιο ωραία σχέδια για minimal νύχια που πρέπει να δοκιμάσετε, όπως και ενδιαφερουσες εναλλακτικες προτασεις για το γαλλικό σας μανικούρ. Κι όμως, ναι, με ένα απλό βερνίκι που έκανα μόνη μου, κατάφερα να τα κάνω να φαίνονται τόσο ωραία, κομψά και αριστοκρατικά, εκπέμποντας ταυτόχρονα ένα αθώο και ρομαντικό στυλ. Δεν συμφωνείτε;

Δώστε, λοιπόν, μια γλύκα στην καθημερινότητά σας και ένα χαμόγελο στον εαυτό σας, διαλέγοντας απλώς μια παστέλ απόχρωση για τα νύχια σας. ;-)

 

Stay tuned, γιατί σύντομα θα μιλήσουμε πολύ περισσότερο για νύχια! Sssshhh...

 

Δείτε ακόμα:

Αδύναμα νύχια που σπάνε εύκολα; Αυτή είναι η πιο εύκολη, φυσική λύση!

3 μύθοι για τη γυμναστική και το κάψιμο λίπους που σας εμποδίζουν να αδυνατίσετε