Όπως έχεις καταλάβει, όποτε βρίσκω έστω και λίγο χρόνο κατεβαίνω στο πατρικό μου σπίτι να δω τους γονείς μου αλλά και να απολαύσω την περιποίηση της μαμάκας.
Σήμερα το μενού είχε γιουβέτσι με μοσχαράκι στο φούρνο. Και η αλήθεια είναι πως ενώ μου έχει δώσει τη συνταγή με όλα της τα μυστικά και ενώ τα τηρώ όλα κατά γράμμα, πάντα το δικό της είναι πολύ πιο νόστιμο! Έχει άλλη ...γλύκα και νοστιμιά! Βέβαια σήμερα μου έδωσε άλλο ένα tip: Το κρέας που επιλέγει είναι το χτένι, το οποίο θεωρείται το καλύτερο και το πιο μαλακό.
Αυτά για την ώρα!
Καλή όρεξη!