Στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεται να βάλεις σχεδόν κανένα άλλο υλικό (εκτός από λίγο λαδάκι και αλατοπίπερο), αλλά αν θέλεις, μπορείς να προσθέσεις και λίγο κρεμμυδάκι (ή πράσο), το οποίο θα τσιγαρίσεις ελαφρώς στην αρχή. Εγώ προτίμησα να την κάνω ακόμα πιο ελαφριά όμως!
Extra tip: Το μυστικό για να γίνει βελουτέ είναι, αφού βράσεις τα λαχανικά, να τα χτυπήσεις στο μπλέντερ για να τα πολτοποιήσεις και μετά να τα ξαναγυρίσεις στην κατσαρόλα για να πάρει η σούπα μία ακόμα βράση.