Έτσι, κρατώντας δυνάμεις για το βράδυ, ή μάλλον κρατώντας χώρο στο στομάχι, αποφάσισα το μεσημέρι να φάω κάτι light αλλά και χορταστικό. Έφτιαξα λοιπόν μια πολύχρωμη σαλάτα -έβαλα ό,τι είχα στο ψυγείο- και πρόσθεσα αμύγδαλα και γιαούρτι από πάνω, μιας που ήθελα να φάω και πρωτεΐνη. Ομολογώ πως δεν είχα ξαναβάλει γιαούρτι στη σαλάτα και για καλή μου τύχη το πείραμα πέτυχε!
Την ανακάτεψα καλά, πήρα και δύο ρυζογκοφρέτες με βιολογική κινόα αντί για ψωμί και απόλαυσα ένα τέλειο, ελαφρύ και δροσιστικό γεύμα!
Extra tip: Στη σαλάτα δεν είχα βάλει κανένα dressing -ούτε καν λάδι- εφόσον θα έβαζα το γιαούρτι. Και ήταν μια χαρά ;-)