Ουσιαστικά, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αδειάσεις την ντομάτα - όπως ακριβώς κάνεις και όταν φτιάχνεις γεμιστά - και να την γεμίσεις με τα υλικά της χωριάτικης. Δηλαδή θα ψιλοκόψεις το αγγούρι, την πιπεριά, τις ελιές, θα βάλεις λαδάκι και ρίγανη, θα ανακατέψεις καλά και μετά με ένα κουτάκι θα βάλεις όλα τα υλικά μέσα στην ντομάτα. Εγώ επέλεξα να βάλω ανθότυρο κάτω από την ντομάτα (εσύ αν θέλεις μπορείς να βάλεις τριμμένη φέτα μέσα στη γέμιση!).
Φτιάχνεται πανεύκολα, θα εντυπωσιάσει όμως τους πάντες! Δοκίμασέ το σαν πρόταση σερβιρίσματος στα γιορτινά τραπέζια και θα με θυμηθείς!