Το αγαπημένο μου χρώμα είναι το λευκό. Χειμώνα- Καλοκαίρι. Είναι αγνό, αριστοκρατικό, φίνο και μπορείς να το συνδυάσεις με ό,τι θέλεις!

Ο δικός μου αγαπημένος συνδυασμός είναι το λευκό με το χρυσό. Να ξέρετε πως είναι «σιγουράκι», δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να βάλετε κάπου λευκό με χρυσό και να μην εντυπωσιάσετε. Επίσης είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να πετύχετε το -πολύ αγαπημένο- αρχαιοελληνικό look.

Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, στο ΟΛΑ αυτής της εβδομάδας επέλεξα να φορέσω μια λευκή ολόσωμη φόρμα, συνδυασμένη με χρυσά αξεσουάρ.

Γενικά, η ολόσωμη φόρμα έχει την ιδιότητα να μας ψηλώνει, ειδικά αν είναι μονόχρωμη και, κατά συνθήκες, να μας κολακεύει. Και λέω «κατά συνθήκες» γιατί πρόκειται για ένα κομμάτι που αφενός θεωρώ must για το Καλοκαίρι, αφετέρου όμως θέλει ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή του. Το ύφασμα, η γραμμή, το πώς κάθεται πάνω μας και ο τρόπος με το οποίο θα το φορέσουμε (για παράδειγμα, τα παπούτσια με τα οποία θα το συνδυάσουμε) είναι όλα εξίσου σημαντικά για το τελικό αποτέλεσμα.

Αυτά είναι τα βασικά tips για να φορέσετε την ολόσωμη φόρμα:

- Βρείτε τη σωστή γραμμή για το σώμα σας. Σε κάθε περίπτωση, η πολύ στενή ή υπερβολικά φαρδιά γραμμή δεν κολακεύουν. Κάτι άνετο, που να διαγράφει τη μέση σας είναι η γενική οδηγία. Ο σωματότυπός σας θα ορίσει τα υπόλοιπα.

- Βάλτε τακούνι. Ειδικά αν φορέσετε φόρμα με φαρδύ παντελόνι (όπως εγώ στη φωτογραφία), το τακούνι επιβάλλεται.

- Προτιμήστε κάτι μονόχρωμο. Η πιο ασφαλής επιλογή είναι το μαύρο ή το λευκό. Γενικά, όταν φοράτε jumpsuit, πρέπει να προσέξετε το αποτέλεσμα να είναι κομψό και να μη «φωνάζει».

 

*Η ολόσωμη φόρμα από το look αυτής της εβδομάδας στο ΟΛΑ είναι Dimitris Petrou

 

Δείτε περισσότερα style tips και μυστικά ομορφιάς από τα looks στο ΟΛΑ.

Δείτε ακόμα: Τι να φορέσετε αν είσαι καλεσμένες σε γάμο ή βάφτιση