Το καλοκαίρι είναι εδώ και οι προσκλήσεις για επίσημα καλέσματα, όπως γάμοι και βαφτίσεις, δεν σταματούν να έρχονται. Και, συνήθως, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ!

Σας έχω λοιπόν τη λύση:

Αν ανοίξετε την ντουλάπα σας σίγουρα θα βρείτε ρούχα που δεν έχετε βάλει ποτέ. Είτε γιατί δεν τα έχετε εκτιμήσει όσο θα έπρεπε, είτε γιατί δεν ξέρατε πώς να τα βάλετε, είτε ακόμη γιατί δεν θέλατε να τα «κάψετε» και περιμένατε την κατάλληλη περίσταση, η οποία μάλλον δεν ήρθε ποτέ. Αυτό έχει συμβεί και σε μένα αρκετές φορές! Και, συνήθως, όταν ψαχουλεύω στην ντουλάπα μου, βρίσκω κάποια αφόρετα αριστουργήματα! Όπως τη συγκεκριμένη πολύ ιδιαίτερη ολόσωμη φόρμα!

Όπως βλέπετε, το συγκεκριμένο ρούχο είναι μοναδικό από όπου και αν το κοιτάξεις... Το ένα μανίκι έχει ένα μακρύ εντυπωσιακό βολάν, η ζώνη περνιέται η μισή μέσα από το ρούχο, ενώ η πλάτη είναι όλη έξω! Με μια λέξη: ΟΥΑΟΥ!

 

doukissa dime awards 2

 

Μετά από καιρό, λοιπόν, αποφάσισα να το φορέσω για να πάω στα χθεσινά βραβεία #dimeawards, όπου και το Dutchesss Daily βραβεύτηκε - 2 φορές παρακαλώ (δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τα βραβεία μας εδώ)!

Το συνδύασα με το αγαπημένο μου clutch -τι να κάνω, που λατρεύω τη Λαίδη και τον Αλήτη- και έβαλα γαλάζιες γόβες. Η εναλλακτική μου ήταν μαύρα πέδιλα και μαύρο clutch, αλλά η αλήθεια είναι πως ήθελα να είμαι σε πιο παιχνιδιάρικο mood αφού και τα συγκεκριμένα βραβεία είναι fun!

Credits: Ολόσωμη φόρμα Stelios Koudounaris

 

Δες ακόμα:

Καλεσμένη σε γάμο; Τα dos και τα don'ts ενός κομψού look

Αυτό είναι το ιδανικό χτένισμα για γάμο ή βάφτιση - και όχι μόνο!