Έχετε καταλάβει φαντάζομαι ότι το καλοκαίρι θέλω να είμαι «χύμα» στις διακοπές μου.

Ομολογώ βέβαια πως δεν ήμουν πάντα έτσι. Δηλαδή, μέχρι πριν από μερικά χρόνια, ταξίδευα με μια τεράστια βαλίτσα και ένα σακβουαγιάζ στο χέρι, ακόμη κι αν πήγαινα κάπου μόνο για το ΣΚ. Βλέπετε «έπρεπε» να πάρω μαζί μου 3-4 ζευγάρια παπούτσια (σαγιονάρες για την παραλία, σανδάλια για τις πρωινές βόλτες, πλατφόρμες για τις βραδινές και ένα ζευγάρι γόβες ο Θεός ξέρει γιατί) και αρκετά φορέματα, σορτσάκια, μπλουζάκια, καφτάνια κλπ. Και φυσικά δεν φορούσα τίποτα απο όλα όσα κουβαλούσα!

Ήμουν και εξακολουθώ να είμαι όλη μέρα με το μαγιό, ένα τζιν σορτσάκι και σαγιονάρες.

Ξέρω ότι πολλές απο εσάς αυτή τη στιγμή ταυτίζεστε απόλυτα με όσα σας λέω. Ακούστε με, λοιπόν, προσεκτικά. Δεν χρειάζεται να παίρνετε μαζί σας όλη την γκαρνταρόμπα σας. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε κομμάτια-κλειδιά.

Σε ό,τι αφορά τα παπούτσια λοιπόν, θα σας πω βάζοντας το χέρι μου στη φωτιά ότι, πηγαίνοντας σε νησί, δεν θα χρειαστείτε με ΤΙΠΟΤΑ γόβες! Έτσι κι αλλιώς, δεν θα μπορείτε να τις περπατήσετε στα σοκάκια. Απο την άλλη ένα ωραίο, μοντέρνο, απλό και τρομερά σικ ζευγάρι σανδάλια θα σας βολέψει απο το πρωί μέχρι το βράδυ.

 

IMG 1365

 

Επειδή είναι στο χρώμα του δέρματος, ταιριάζουν με όλα σας τα ρούχα και επιπλέον «μακραίνουν» τα πόδια αφού δεν έχουν κανένα σκούρο λουράκι να τα «κόβουν».
Highlight είναι το σκούρο βερνίκι στα νύχια. Αυτό αμέσως κάνει το στυλ σας ακόμη πιο ψαγμένο και δυναμικό.

Μπορείτε να βρείτε παρόμοια σανδάλια παντού, σε άκρως οικονομικές τιμές. Προσωπικά, στις διακοπές μου τα φοράω απο το πρωί στην παραλία μέχρι το βράδυ στη βόλτα στα σοκάκια του νησιού με ένα σορτς ή ένα μακρύ αέρινο φόρεμα!

 

Δείτε ακόμα: Το πιο καλοκαιρινό outfit (και τα σωστά αξεσουάρ)